Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Για πρώτη φορά στο φως: Οι 15 διάσημες Ελληνίδες και τα μεγάλα μυστικά που έκρυβαν!

Με κάποιες θα ''πέσετε από τα σύννεφα''!

17 Σεπτεμβρίου 2019 13:43
Για πρώτη φορά στο φως: Οι 15 διάσημες Ελληνίδες και τα μεγάλα μυστικά που έκρυβαν!

Αυτές είναι οι 15 διάσημες Ελληνίδες και τα μεγάλα μυστικά που έκρυβαν...

Όσο μεγάλες κι αναγνωρίσιμες και να είναι κάποιες σταρ, πάντα θα υπάρχουν πράγματα γύρω από τη ζωή τους, τα οποία θα μας ξεφεύγουν και δε θα γνωρίζουμε και όσο περνούν τα χρόνια θα αποκτούν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Στη συνέχεια έχουμε συγκεντρώσει 14 μεγάλες σταρ του ελληνικού κινηματογράφου και του πενταγράμμου, των οποίων το άστρο σε ορισμένες άρχισε να λάμπει τη δεκαετία του '50, σε άλλες τη δεκαετία του '60 και συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά ακόμα και σήμερα με τους φαν τους να θέλουν να μαθαίνουν όσο το δυνατόν περισσότερα για αυτές.

Αποκαλύπτουμε τα μυστικά που πολύ πιθανό να μη γνωρίζεις μέχρι τώρα, ενώ εκτός από τις 14 σταρ, έχουμε συμπεριλάβει την κορυφαία Μαρία Κάλλας, της οποίας το άστρο έλαμψε σε ολόκληρο τον κόσμο και η σφραγίδα της έμεινε ανεξίτηλη μέχρι σήμερα.

Τζένη Καρέζη
Μπορεί εμείς να τη λατρέψαμε με μαύρα μαλλιά, όμως, ήταν φυσική ξανθιά και μόνο σε ένα θεατρικό έργο, "Ένα κουτό κορίτσι" που ανέβηκε στις αρχές των '60s την είδαμε στο φυσικό της χρώμα.

Μαρία Κάλλας
Δύο γάμους έκανε. Τον πρώτο άντρα της ζωής της, τον Μενεγκίνι τον όριζε, ο δεύτεροςο Ωνάσης την όριζε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα: Της ζήτησε να κόψει τα μαλλιά της που τόσο αγαπούσε και το έκανε. Ο κότσος σινιόν που πλέχθηκε με τα μαλλιά της από τον κομμωτή της στο Παρίσι, αποτελεί έκθεμα σήμερα και βρίσκεται στα χέρια συλλέκτη. Γέννησε το νεκρό γιο του Ωνάση το Μάρτη του 1960 και τον έθαψε με άκρα μυστικότητα. Ήθελε να τον παντρευτεί μα η Τζάκι Κέννεντι πήρε τελικά αυτόν το ρόλο.

Νόρα Βαλσάμη
Το δοκιμαστικό που έκανε σε ηλικία 16 ετών στη Φίνος Φιλμ άρεσε τόσο στο Φίνο που το συμπεριέλαβε στην ταινία "Τζένη- Τζένη" και βλέπουμε τη Βαλσάμη να τραγουδά το "Μεγάλο μου μυστικό" με τη φωνή της Καίτης Χωματά.

Έλενα Ναθαναήλ
Στο κτήμα της στην Εύβοια είχε αναλάβει τη φροντίδα ενός αλόγου του ιπποδρόμου, το οποίο είχε καρκίνο κι επρόκειτο να θανατωθεί, αλλά εκείνη το φρόντιζε σαν παιδί της.

Αλίκη Βουγιουκλάκη
Μπορεί με τον δεύτερο, κρυφό σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη να είχαν χωρίσει από τα μέσα των '80s, όμως, οι δυο τους είχαν κρατήσει επαφή μέχρι και το τέλος και μάλιστα, είχαν προσπαθήσει πολλά χρόνια μετά τον χωρισμό να ξαναείναι μαζί.

Ρένα Βλαχοπούλου
Πριν γνωρίσει τον Γιώργο Λαφαζάνη με τον οποίο ήταν παντρεμένη μέχρι το τέλος έζησε μια πολυτάραχη συναισθηματική ζωή και μεταξύ των κατακτήσεών της ήταν και ο Σάχης της Περσίας.

Μαίρη Αρώνη
Όταν οι Ναζί είχαν επιτάξει το σπίτι της στο Καλαμάκι, τους ζητούσε να βγάζουν τις μπότες τους μπαίνοντας, για να μην της χαλάσουν το παρκέ.

Γεωργία Βασιλειάδου

Πριν τον κινηματογράφο έκανε λαμπρή καριέρα στο θέατρο ως τραγουδίστρια με τη Σοφία Βέμπο να τη στηρίζει σε κάθε της βήμα και την είχε πάντα στον θίασο των παραστάσεών της.

Μάρθα Καραγιάννη
Ο Νίκος Κούρκουλος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του πως ήταν η ωραιότερη του ελληνικού κινηματογράφου βάζοντας κάτω Καρέζη και Λάσκαρη.

Χλόη Λιάσκου
Το ντεμπούτο της έγινε σε ηλικία 16 ετών στην ταινία "Νόμος 4000" και η ίδια εμφανίστηκε εκεί με την αληθινή της ποδιά και σχολική τσάντα αφού ήταν ακόμα... μαθήτρια.

Ζωζώ Σαπουντζάκη
Αειθαλής και αεικίνητη πάντα, έχει αποκαλύψει ότι οτ μυστικό της ζωντάνιας της είναι ότι δεν κάθεται ποτέ, πάντα είναι σε κίνηση και προσέχει τρομερά τη διατροφή της, η οποία αποτελείται κυρίως από φρούτα, λαχανικά και ψάρια.

Μαρινέλλα
Μπορεί εμείς να την ξέρουμε πλατινέ ξανθιά κι αεικίνητη πάνω στην πίστα, όμως, όταν πρωτοξεκίνησε ήταν μελαχρινή και καθιστή, μία συνήθεια που απέβαλε με τα χρόνια κάνοντας τη μεγάλη στροφή κι απο κει και πέρα αλώνιζε κι εξακολουθεί να μαγεύει με τη μοναδική σκηνική της παρουσία, εκτός από τη φωνή της.

Ζωή Λάσκαρη
Μπορεί ο Τόλης Βοσκόπουλος να διέσχισε τον Ατλαντικό με πλοίο για να πάει να τη βρει και να μη χωρίσουν, όμως, εκείνη δεν άλλαξε γνώμη και του ζήτησε πέσουν τίτλοι τέλους στη σχέση τους.

Βίκυ Μοσχολιού
Μία από τις λιγότερο γνωστές της σχέσεις ήταν στα '80s με τον μπασκετμπολίστα Παύλο Σταμέλο που δεν κράτησε, όμως, πολύ λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας.

Μαίρη Χρονοπούλου
Μία από τις λιγότερο γνωστές σχέσεις της ήταν αυτή με τον συνθέτη Γιάννη Καραλή.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share