Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Δείτε πως είναι σήμερα ο Πάτερ Παντελεήμων - Πέταξε τα ράσα και έγινε σκληρός ροκάς!

Απίστευτη μεταμόρφωση!

31 Αυγούστου 2019 11:35
Δείτε πως είναι σήμερα ο Πάτερ Παντελεήμων - Πέταξε τα ράσα και έγινε σκληρός ροκάς!

Αγνώριστος είναι σήμερα ο πατήρ Παντελεήμων, κατά κόσμον Γιάννης Παπανικολάου, ο οποίος εγκατέλειψε το σχήμα του μοναχού, παντρεύτηκε από έρωτα και έχει πλέον ένα αγνώριστο look ως σκληρός ροκάς.Ο 35χρονος μοναχός πέταξε τα ράσα για χάρη του έρωτα. Ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και παντρεύτηκε. Δείτε πως είναι σήμερα η Αρετή Κετιμέ που μάγεψε τους πάντες με το σαντούρι της!

Πήγε φαντάρος και άλλαξε τελείως ζωή. Παραμένει όμως αφοσιωμένος στη μεγάλη του αγάπη, το τραγούδι, και ελπίζει σύντομα να έβγαλε ένα καινούργιο CD, όχι ως μοναχός, αλλά ως γνήσιος ροκάς. Η μονή στο Τρίκορφο και όλα αυτά αποτελούν πλέον παρελθόν για τον Γιάννη. Εχει γίνει άλλος άνθρωπος.

Να σημειωθεί ότι ο τραγουδιστής των Παπαροκάδων πριν από αυτούς και πριν γίνει καλόγερος τραγουδούσε σε μια μελωδική heavy metal μπάντα, τους InnerWish, με την οποία έβγαλε το 1998 και ένα καταπληκτικό CD, το «Waiting For The Dawn», με ανάλογη θεματολογία στους στίχους.Καινούργια ζωή και για τους άλλους.


Το δρόμο που χάραξε ο Γιάννης Παπανικολάου ακολούθησαν και τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ. Πέταξαν μακριά από τις φτερούγες του Νεκτάριου Μουλατσιώτη αναζητώντας την ελευθερία τους. Ο μοναχός Χριστόφορος, αφού συγκρούστηκε και αυτός με τον ηγούμενο της μονής, μάζεψε τα λιγοστά υπάρχοντά του και εγκαταστάθηκε στην Αθήνα. Πληροφορίες τον θέλουν να ασχολείται με την αγιογράφηση εικόνων.

Ο καλόγερος Χρυσόστομος δεν άφησε πίσω του μόνο τη μονή, αλλά και την Ελλάδα. Οι ίδιες πληροφορίες τον θέλουν να έχει επιστρέψει στην Αυστραλία, όπου ζουν οι γονείς του, ξεκινώντας μια καινούργια ζωή, μακριά από μοναστήρια και ολονυκτίες.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας!

Θυμάστε τον τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα; Ξέρετε πως είναι σήμερα και τι κάνει; Αν όχι τότε μην ψάχνετε άλλο το Athensmagazine.gr έχει την απάντηση! Ο Δημήτρης Κόκοτας τη δεκαετία του ’90 γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

Το ένα τραγούδι μετά το άλλο γινόταν σουξέ και οι θαυμάστριες έτρεχαν πίσω του. Τα τελευταία χρόνια απέχει από τις μεγάλες πίστες και κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις ενώ πλέον περνάει τον περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του. Θυμάστε τον Τίμο Δράκο από τη Λάμψη; Δείτε πως είναι σήμερα!

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε στην παρουσίαση δίσκου Αντρέα Μπικάκη και μας πόζαρε μαζί με τη Στέλλα Κονιτοπούλου.

Άλλος άνθρωπος: Δείτε πώς είναι σήμερα ο Στέλιος Διονυσίου!

Είναι πραγματικά άλλος άνθρωπος μετά από αυτή την αλλαγή ο Στέλιος Διονυσίου!

Ο τραγουδιστής κατάφερε να χάσει 20 κιλά με τη βοήθεια του βελονισμού. Ο τραγουδιστής μίλησε για την απόφασή του να αδυνατίσει.

«Ξεκίνησα τη δίαιτα για να διώξω από πάνω μου το πάχος, ανέκαθεν ήμουν παχουλός. Η ζωή μου μετά την απώλεια των κιλών έχει αλλάξει αρκετά. Ήταν ναι μεν μία δύσκολη απόφαση μέχρι να το αποφασίσω , αλλά έπρεπε να νιώσω φυσιολογικός άνθρωπος να περπατάω χωρίς να λαχανιάζω, να σκύβω για να δέσω τα κορδόνια. Μου έδωσε απίστευτη ενέργεια στη δουλειά μου -πετάω πάνω στην πίστα- αλλά και στην προσωπική μου ζωή που μέχρι πρότινος ακόμα και στο σεξ δυσκολευόμουν… Είπα θα αλλάξω και άλλαξα», αποκάλυψε ο Στέλιος Διονυσίου.

Δείτε πόσο έχει αδυνατίσει..

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share