Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αγνώριστος: Δείτε πώς είναι σήμερα ο "Παπαπέτρου" του Ζάχου Δόγκανου!

Εσείς θα τον αναγνωρίζατε;

15 Αυγούστου 2019 12:13
Αγνώριστος: Δείτε πώς είναι σήμερα ο

Ήταν οι σεζόν 1996 – 1997 και 1997 – 1998 όταν ο τηλεοπτικός Ιάσωνας Παπαπέτρου έγραφε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση ως «Λατρεία» του Ζάχου Δόγκανου. Πώς είναι όμως σήμερα ο ηθοποιός;

Το γεροντοπαλίκαρο – σήμα κατατεθέν της σειράς «Εκείνες κι Εγώ» που έφτανε τους πρωταγωνιστές μονίμως στα όριά τους και έβρισκε τον μάστορά του μόνο από τη δαιμόνια Λίλη υποδύθηκε ο ηθοποιός Πάνος Χατζηκουτσέλης.

Σήμερα, έχει κλείσει τα 71 του χρόνια και εξακολουθεί να μην αποχωρίζεται τη μεγάλη του αγάπη, το Θέατρο. Δείτε πώς είναι σήμερα ο Σταμάτης Γαρδέλης!

Απολαύστε τον «κύριο Παπαπέτρου» 21 χρόνια μετά!

Τρομερή αλλαγή: Δείτε πώς είναι σήμερα η "κ.Γάτου" από το "Λατρεμένοι μου γείτονες"!

Όλοι θυμόμαστε την κυρία Γάτου, την απολαυστικά σνομπ οικιακή βοηθό στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Λατρεμένοι μου γείτονες». Πώς είναι σήμερα;

Η αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Τζώρτζη, περισσότερα από δέκα χρόνια μετά την προβολή της σειράς, είχε ανεβάσει στην προσωπική της σελίδα στο Facebook μία φωτογραφία και… τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε! Ετσι είναι σήμερα ο Μιχαλάκης από τους «Λατρεμένους μου γείτονες»!

Με εμφανή αλλαγή στα μαλλιά, και το look της γενικότερα, έχει γίνει πραγματικά αγνώριστη. Αν δεν μας πιστεύετε, ιδού οι φωτογραφίες για του λόγου το αληθές:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share