Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δύσκολες ώρες για την Άννα Βίσση! Έχασε ότι είχε...

Τι συνέβη;

1 Αυγούστου 2019 13:43
Δύσκολες ώρες για την Άννα Βίσση! Έχασε ότι είχε...

Η Άννα Βίσση έχασε την μισή της περιουσία και η κόρη της, Σοφία Καρβέλα είναι στο πλευρό της! Οι δύσκολες ώρες...

Μετά το διαζύγιο του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια και τον επίπονο χωρισμό, ξέσπασε… «πόλεμος» για την μοιρασιά της περιουσίας.

Οι σχέσεις της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα τους βρίσκονται σε τεντωμένο σκοινί και πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι το πρώην ζευγάρι δεν μιλάει καν. Η μοιρασιά της κοινής περιουσίας μάλλον έρχεται να αποδείξει του λόγου το αληθές, αν και ως κίνηση μόνο παράξενη δεν είναι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, η Βίσση κράτησε την έπαυλη της Εκάλης, που το κόστος της ξεπερνάει τα 2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ μοίρασαν επίσης τα ακίνητα σε Λονδίνο, Αμερική και Κύπρο, καθώς επίσης και τους κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς.. Πάντως, η κόρης του, Σοφία κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες να φέρει κοντά τους γονείς της.

Αγνώριστη η Άννα Βίσση! Θα μείνει άφωνοι μόλις τη δείτε!

Πάθαμε πλάκα με αυτή τη φωτογραφία της Άννας Βίσση και είναι σίγουρο ότι θα πάθετε και εσείς!

Μια φωτογραφία έπεσε στα χέρια μας από το μακρινό παρελθόν, όταν η αγαπημένη τραγουδίστρια ήταν στην αρχή της καριέρας της.

Όπως θα δείτε και εσείς, η Άννα Βίσση στη παρακάτω φωτογραφία είναι εντυπωσιακή, με ένα σώμα που όλες ζηλεύουμε αλλά και με ένα τελείως διαφορετικό μαλλί ή και περούκα! Η φωτογραφία είναι από το 2000 στα Αστερια και η Άννα Βίσση τραγουδά το "Με αγάπη υπερβολική"!

Άννα Βίσση: Πασίγνωστος Έλληνας έπεσε στα... πόδια της τραγουδίστριας!

Μία σπάνια φωτογραφία της Άννας Βίσση με γνωστό Έλληνα στα πόδια της προκαλεί! Ποιος έχει πέσει στα πόδια της τραγουδίστριας;

Ο fashion editor Βασίλης Ζούλιας ανέβασε μία φωτογραφία στο instagram από το παρελθόν και από μία φωτογράφιση της Άννας Βίσση στο σπίτι της στην Εκάλη!

Η φωτογραφία είναι καλλιτεχνική και ασπρόμαυρη, από τη δεκαετία του ΄90!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share