Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022

Θυμάστε το κοριτσάκι που οι γονείς της την είχαν κλειδωμένη για χρόνια σε μια ντουλάπα και την βίαζαν; (photos)

Δείτε πως είναι σήμερα στα 21 της!

30 Ιουλίου 2019 07:07
Θυμάστε το κοριτσάκι που οι γονείς της την είχαν κλειδωμένη για χρόνια σε μια ντουλάπα και την βίαζαν; (photos)

Μετά από χρόνια βιασμών, ξυλοδαρμών και εγκλεισμού σε μία ντουλάπα από τους γονείς της, η Lauren Kavanaugh, πλέον 21, έχει φτιάξει ξανά τη ζωή της. Η Lauren ζει στην πόλη Athens του Τέξας, έχει αποφοιτήσει από το λύκειο και πλέον σκέφτεται να σπουδάσει σε ένα κολέγιο ψυχολογίας ώστε να βοηθάει θύματα κακοποίησης σαν τον εαυτό της. Θυμάστε την μητέρα που είχε “λιώσει” από τα ναρκωτικά και της πήραν το παιδί; Δείτε πως είναι σήμερα και θα τρίβετε τα μάτια σας

Όταν ήταν μωρό, την υιοθέτησαν οι Sabrina και Bill Kavanaugh, αλλά λόγω ενός νομικού λάθους, οι βιολογικοί της γονείς, Barbara Atkinson και Kenny Atkinson, κατάφεραν να πάρουν πίσω την κηδεμονία της.

Όταν ήταν μόλις 3, η μητέρα της την έκλεισε σε μία ντουλάπα χωρίς φαγητό ή νερό. Αργότερα την βίαζαν και την έβαζαν και πάλι πίσω. “Από τότε, αυτό ήταν το σπίτι μου. Το χαλί είχε ποτίσει από τα ούρα μου και καθόμουν κάτω από μία λεπτή, υγρή πετσέτα.”

Ήταν πάντα πεινασμένη και χτυπημένη. Μία φορά η μητέρα της την έβαλε να μασήσει ένα ολόκληρο πιάτο μακαρόνια και στη συνέχεια να το φτύσει. Επίσης, της έσβηναν τσιγάρα και της βουτούσαν το κεφάλι σε νερό. “Ήμουν αδύναμη από την πείνα και δεμένη για να μην μπορώ να αντισταθώ.”

Όταν την έσωσαν το 2001, ήταν τόσο υποσιτισμένη που έπρεπε να την ταΐζουν με μία ειδική τεχνική που χρησιμοποιούσαν σε επιζήσαντες του ολοκαυτώματος. Στα 8 της ζύγιζε μόλις 11,5 κιλά.

Τότε, την υιοθέτησαν οι Kavanaughs, αλλά η προσαρμογή της ήταν πολύ δύσκολη και είχε πολλά εμπόδια. Αφού όμως πήγε σε ειδικό σχολείο και έλαβε την απαραίτητη θεραπεία, κατάφερε να χτίσει και πάλι τη ζωή της. Από τότε, έχει σταματήσει τα φάρμακα για την κατάθλιψη και την διπολική διαταραχή και του χρόνου σκέφτεται να ξεκινήσει και τις σπουδές της.

“Το όνειρό μου είναι να γίνω σύμβουλος. Θέλω πάρα πολύ να βοηθάω θύματα όπως και εμένα να ξεπερνάνε την κακοποίηση και να παραμένουν δυνατοί. Έχω υπάρξει στη θέση τους αλλά τα κατάφερα!”

Την έβαλαν να κάνει εξετάσεις ούρων για να δουν αν παίρνει ναρκωτικά, μόλις είδε η μητέρα της τα αποτελέσματα, πάγωσε!

Οι γονείς μας έχουν τις καλύτερες προθέσεις, αλλά μερικές φορές το παρακάνουν άθελά τους. Μερικές φορές, μπορεί να συνειδητοποιήσουν και τότε βρίσκουν δημιουργικούς τρόπους, για να πούνε συγγνώμη. Η μητέρα αυτής της ιστορίας το έδειξε έμπρακτα με μια τούρτα, και πιο συγκεκριμένα με το μήνυμα που ήταν γραμμένο πάνω της.

Η Rachel Gelmis έπρεπε να κάνει ένα τεστ για ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών στο σχολείο της, και τα αποτελέσματα θα στέλνονταν στη συνέχεια στους γονείς. Ήξερε ότι δεν είχε να ανησυχεί, αλλά όταν επέστρεψε σπίτι την ίδια μέρα, η μητέρα της είχε άλλη άποψη.

Αν και οι γονείς της ακόμα δε το ήξεραν, το σχολείο κατά λάθος έστειλε λάθος αποτελέσματα, και τα πράγματα ξέφυγαν.

"Την περασμένη εβδομάδα, μου έκαναν τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών στο σχολείο. Ήταν η πρώτη φορά που έκανα τέτοιες εξετάσεις, και ήξερα ότι ήμουν καθαρή, φυσικά. Ωστόσο, όταν ήρθαν τα αποτελέσματα, μου είπαν ότι είχα ίχνη από THC, κοκαΐνη, ηρωΐνη, μεθαμφεταμίνη, βενζοδιαζεπίνες και βαρβιτουρικά στον οργανισμό μου.

Ήξερα ότι αυτό δεν ίσχυε. Η μητέρα από την άλλη μεριά, το πίστεψε. Μερικές ώρες αργότερα, το σχολείο επικοινώνησε με τη μητέρα μου και της είπαν ότι έγινε κάποιο λάθος και ήμουν αρνητική σε όλες αυτές τις ουσίες. Έτσι, για να μου απολογηθεί, η αγαπητή μητέρα μου μου έφτιαξε μια τούρτα. Σε συγχωρώ. Τέλος."

Οι γονείς της ήταν έξαλλοι και τρομοκρατημένοι, και η μητέρα της άρχισε να ψάχνει κέντρα απεξάρτησης στη περιοχή!

Η Rachel ζήτησε από τη μητέρα της να απολογηθεί που αμφέβαλλε για την ίδια, φτιάχνοντάς της μια τούρτα. Η μητέρα της έγραψε το παρακάτω μήνυμα πάνω στην τούρτα: «Συγγνώμη που πιστέψαμε ότι κάνεις μεθαμφεταμίνη… και κοκαΐνη και χασίς και ηρωΐνη.»

Η Rachel πλέον σπουδάζει Πληροφορική στο πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα, και αναφέρει ότι πλέον γελάνε όταν θυμούνται αυτό το περιστατικό!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share