Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

To επτασφράγιστο μυστικό της Μονής Εσφιγμένου – Αυτό είναι το μέλλον της Ελλάδας...

Ο αγιορείτης Παΐσιος έγραψε τα όσα πρόκειται να συμβούν!

23 Ιουλίου 2019 08:53
To επτασφράγιστο μυστικό της Μονής Εσφιγμένου – Αυτό είναι το μέλλον της Ελλάδας...

Σύμφωνα με φήμες, στην Ιερά Μονή Εσφιγμένου, που βρίσκεται βόρεια και ανατολικά της Αθωνικής χερσονήσου, φυλάσσεται, σύμφωνα με φήμες, απόρρητο έγγραφο του Γέροντα Παΐσιου, του σπουδαίου ιερωμένου που πριν από ένα χρόνο αγιοποιήθηκε με απόφαση του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Πρόκειται για ένα έγγραφο που φέρεται να παραδόθηκε στον ιερωμένο Φίλιππο της Μονής Εσφιγμένου το οποίο περιγράφει μια άγνωστη προφητεία του Γέροντα ο οποίος εκοιμήθη στις 12 Ιουλίου του 1994.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο έγγραφο αυτό, το οποίο αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό του Αγίου Όρους, ο αξιοσέβαστος αγιορείτης Παΐσιος έγραψε τα όσα πρόκειται να συμβούν στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια με λεπτομέρειες. Ένα ντοκουμέντο το οποίο είχε σταλεί και σε Αρχιεπίσκοπο ρωσικού μοναστηρίου πριν από πολλά χρόνια, ωστόσο ουδέποτε κοινοποιήθηκε από τους ιερείς, για άγνωστους λόγους.


Η Ελλάδα θα περάσει πολλά δεινά

Σε αυτή την προφητεία του Γέροντα η οποία φέρεται να γράφτηκε τουλάχιστον προ 35ετίας, γίνεται εκτενής αναφορά στα δεινά τα οποία θα περάσει η χώρα μας, αλλά και στις σχέσεις μας με την Τουρκία.
Η προφητεία αυτή αναφέρεται στην επίθεση που θα δεχθεί η χώρα μας από την Τουρκία όταν αυτή θα θεωρεί τον εαυτό της υπερδύναμη. Οι Τούρκοι σύμφωνα με τα όσα φέρονται να έχουν γραφτεί στην προφητεία θα εκμεταλλευθούν κάποια αναταραχή στο εσωτερικό της χώρας μας και θα εισβάλλουν από την Βουλγαρία με τους οποίους διατηρούν αγαστές σχέσεις. Ωστόσο σύμφωνα με την προφητεία η εμπλοκή δεν θα κρατήσει πολύ.

«Όταν η Τουρκία πιστέψει πως έγινε πια υπερδύναμη, τότε θα μας χτυπήσει και θα μας πάρει μάνι-μάνι δύο νησιά!… Αλλά όμως τότε οι Ρώσοι θα έρθουνε να μας βοηθήσουνε και θα χτυπήσουνε τους Τούρκους! Θα γίνει πόλεμος, που θα εμπλακούνε και 7 δυτικά κράτη και θα χυθεί πολύ-πολύ αίμα… Η Ελλάδα όμως ΔΕΝ θα εμπλακεί στον πόλεμο τούτο! Και έτσι θα πάρουμε πίσω την Πόλη! Από τους Τούρκους το ένα τρίτο θα χαθεί, το άλλο τρίτο θα φύγει πέρα απ’ την Άγκυρα και το τελευταίο τρίτο θα βαπτιστούνε Χριστιανοί», αναφέρει η προφητεία του Άγιου Παΐσιου ο οποίος κάνει λόγο στη συνέχεια για την καταστροφή της Τουρκίας, η οποία και θα διαμελιστεί σε τρία κομμάτια.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι όσα βιώνουμε τα τελευταία έξι χρόνια ο Γέροντας Παΐσιος, όπως και ο Κοσμάς ο Αιτωλός, τα είχαν προβλέψει. «Λίγο πριν από τον Μεγάλο Πόλεμο θα υπάρχει κακομοιριά στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη! Η Ευρώπη ΔΕΝ θα μας προσφέρει τίποτα! Έρχεται μόνο για να μας κλέψει την Πίστη μας και την Ψυχή μας», έγραφε η προφητεία. Η οικονομική κρίση που μαστίζει τα δύσκολα αυτά χρόνια με τους εκατοντάδες χιλιάδες άνεργους, τα συσσίτια, τις αυτοκτονίες, τις συνεχείς πιέσεις των Ευρωπαίων είχαν όλα προφητευθεί από τους δύο αυτούς σημαντικούς αγίους της Ορθόδοξης Εκκλησίας.


Η CIA μελετά τις προφητείες του Αγίου

Η CIA έχει ιδρύσει, πριν από 12 χρόνια, ένα απόρρητο τμήμα αναλυτών που ασχολούνται με τις προφητείες από διάφορες θρησκείες και σε διάφορα μέρη του κόσμου. Στη λίστα τους μάλιστα είναι και ο Γέροντας Παΐσιος. Πληροφορίες θέλουν να υπάρχει ολόκληρο αναλυτικό τμήμα της μυστικής υπηρεσίας, το οποίο ασχολείται με ό,τι θεωρείται απόκρυφο ή μυστικιστικό, και προσπαθεί να «δέσει» το παζλ διαφόρων προφητικών παραδόσεων, από όλα τα μήκη και πλάτη της Γης, προκειμένου να τα εντάξει στη δική της αναλυτική διαδικασία. Πόσο μάλλον όταν και η ίδια η CIA γνωρίζει ότι σύντομα θα έρθει «κάτι μεγάλο» που θα ταράξει για τα καλά τα λιμνάζοντα νερά του πλανήτη.

Άγιος Παΐσιος - Νέα επιβεβαίωση προφητείας: "Όταν ακούσετε να κόβουν..."

«Όταν ακούσετε ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα, να ξέρετε ότι ήδη μπήκαμε στην προετοιμασία του Αρμαγεδδώνα…

και ότι διακόσια εκατομμύρια στρατός θα διαβεί τον Ευφράτη για την Μέση Ανατολή και ότι το ξανθόν γένος, δηλαδή οι Ρώσοι, θα πολεμήσουν εναντίον της Τουρκίας» έλεγε ο Άγιος Παΐσιος σε προφητεία του.

«Η στάθμη της λίμνης έχει πέσει κατά έξι μέτρα»

Σύμφωνα με την εφημερίδα του Λιβάνου, Αλ Αχμπάρ, οι Τούρκοι έχουν μπλοκάρει τη ροή του Ευφράτη στη Συρία.

Απειλείται όχι μόνο ο πληθυσμός της Συρίας αλλά και του Ιράκ, Η στάθμη του νερού στη λίμνη Άσαντ έπεσε κατά έξι μέτρα, Εκατομμύρια Σύριοι έμειναν χωρίς πόσιμο νερό.

Η Τουρκία έχει παραβιάσει τις διεθνείς υποχρεώσεις και απέκλεισε πλήρως τη ροή του νερού του Ευφράτη.

Η Άγκυρα είχε αρχίσει μια σταδιακή μείωση της παροχής νερού πριν από δυόμισι μήνες και πριν από δύο εβδομάδες την σταμάτησε εντελώς.

Ανώνυμη πηγή είπε στην ‘Αλ Αχμπαρ’ ότι η στάθμη του νερού στην κεντρική δεξαμενή νερού της Συρία- τη λίμνη Άσαντ- μειώθηκε η στάθμη του νερού κατά 6 μέτρα.

Αυτό σημαίνει απώλεια εκατομμυρίων κυβικών μέτρων πόσιμου νερού.Αν η στάθμη του νερού στη λίμνη πέσει άλλο ένα μέτρο θα τεθεί το φράγμα εκτός δράσης.

Μέλη του Ινστιτούτου του Ευφράτη εξακολουθούν να εργάζονται υπό την επίβλεψη των μαχητών του «Ισλαμικού κράτους του Ιράκ και της Λεβάντε» καθώς και μαχητών της αλ Κάιντα, οι οποίοι έχουν καταλάβει το φράγμα.

Οι ηγέτες των ισλαμιστών δεν προτίθεται να προβούν σε αλλαγές στη λειτουργία του φράγματος.Οι συνέπειες των τουρκικών εγκλημάτων γίνονται ήδη αισθητές στο ανατολικό τμήμα της επαρχίας του Χαλεπίου.

Στην αλ Χαφς, μέσω της οποίας το νερό από τη λίμνη Άσαντ διοχετεύεται στα κανάλια, η στάθμη του νερού έχει πέσει σε χαμηλά επίπεδα.

Τα υπάρχοντα αποθέματα νερού στην Αλ Χαλφ θα εξαντληθούν σε 1-2 μέρες.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα επτά εκατομμύρια Σύριοι να παραμείνουν χωρίς πόσιμο νερό.

Η παύση της διοχέτευσης της απαραίτητης ποσότητας νερού έχει, συν τοις άλλοις, την απότομη πτώση του όγκου της ηλεκτρικής ενέργειας στο Χαλέπι και στην επαρχία του Χαλεπίου.

Ιστορικά, ο έλεγχος του Ευφράτη ήταν το επίκεντρο της σύγκρουσης μεταξύ της Τουρκίας, αφενός και της Συρίας –Ιράκ από την άλλη.

Η Τουρκία επιμένει ότι ο Ευφράτης είναι ένα «διασυνοριακό ποτάμι» και όχι «διεθνής ποταμός», και ως εκ τούτου δεν καλύπτεται από τους κανόνες του διεθνούς δικαίου.

Η Τουρκία είναι επίσης μία από τις τρεις χώρες (μαζί με την Κίνα και το Μπουρούντι) που δεν έχουν υπογράψει τη διεθνή σύμβαση για τη χρήση των διεθνών υδατορευμάτων, που υιοθετήθηκε από τον ΟΗΕ το 1997.

"Μετά τον σεισμό στην Αθήνα θα...": Ανατριχιαστική επιβεβαίωση της προφητείας του Άγιου Παΐσιου!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share