Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Μάρθα Καραγιάννη: Ο γάμος, οι αποτυχίες, το διαζύγιο και το παιδί που έχασε!

Ένας τραγικός απολογισμός της ζωής της..

18 Ιουλίου 2019 13:37
Μάρθα Καραγιάννη: Ο γάμος, οι αποτυχίες, το διαζύγιο και το παιδί που έχασε!

Η Μάρθα Καραγιάννη είναι μια απίστευτη ηθοποιός που έχει αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι στον παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο αλλά και στο θέατρο! Ποιος είναι όμως ο τραγικός απολογισμός της για τον γάμο της, το διαζύγιο και το παιδί που έχασε;

Από τα δεκαέξι βρίσκεται μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς όμως να παραμελήσει την προσωπική της ζωή. Σε ηλικία είκοσι ετών παντρεύεται τον ποδοσφαιριστή Μίμη Στεφανάκο. «Ήταν ένας κούκλος. Ήμασταν πολύ όμορφο ζευγάρι, αλλά δυστυχώς χωρίσαμε γρήγορα. Ο γάμος μας κράτησε μόνο είκοσι δύο μήνες. Δεν ήταν εύκολο να ζήσουμε μαζί». Διαβάστε ακόμα: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα!

Εξομολογήθηκε και αποκάλυψε ότι η αιτία του χωρισμού τους δεν ήταν αυτή που οι περισσότεροι νόμιζαν. Δεν χώρισαν επειδή και οι δύο ήταν πολύ γνωστοί και καταξιωμένοι στο χώρο του ο καθένας. «Στη ζωή μας ήμασταν πολύ προσγειωμένοι, δεν νιώθαμε σταρ. Αλλά συμβαίνουν διάφορα πράγματα σε μία σχέση που δεν μπορείς να τα προβλέψεις και αλλάζει η ζωή σου. Τότε είχα μείνει έγκυος. Δυστυχώς έχασα το παιδί και αυτή ήταν η αιτία που χωρίσαμε. Μετά πάγωσε η σχέση και ο γάμος μας.

Απομακρυνθήκαμε ο ένας από τον άλλον. Αυτή η απώλεια με επηρέασε πολύ. Μπορώ να πω ότι μου στιγμάτισε τη ζωή. Ήταν μια πολύ άσχημη εμπειρία. Είναι πολύ δύσκολο, όταν σου συμβεί σε τόσο μικρή ηλικία να χάνεις το παιδί σου, να καταφέρεις μετά να ξαναβρείς την ισορροπία σου», δήλωσε η γνωστή ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξη της!

Μετά από αυτή την τραγική εμπειρία, δεν θέλησε να ξαναπροσπαθήσει να γίνει μητέρα, από φόβο μήπως συμβεί ξανά το ίδιο. Ένας φόβος που την ακολουθούσε για αρκετά χρόνια. Ενώ επιθυμούσε ένα παιδί μέχρι τα σαράντα της, αποφάσισε να αφήσει στην άκρη αυτή την επιθυμία της. Φτιάχνοντας τη ζωή της και θέλοντας λιγότερες έγνοιες όσο μεγάλωνε, η ιδέα για το παιδί απομακρύνθηκε.

Ενώ μίλησε και για τον εφηβικό της έρωτα, τον Αλέκο Αλεξανδρή. Τον ερωτεύτηκε στα δεκατέσσερα της, του είχε πάρει αυτόγραφο και τον θεωρούσε εξαιρετικό άνθρωπο και καλλιτέχνη. «Κύριος σε όλα του», όπως τον χαρακτήρισε.

Κώστας Βουτσάς: Ο φλογερός έρωτας, οι ζήλιες και οι καβγάδες...με την Σπεράντζα Βρανά!

Τα ζευγάρια του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου που έζησαν ένα μεγάλο έρωτα, έφτασαν συχνά κοντά στο γάμο, αλλά στο τέλος χώρισαν είναι περισσότερα απ’ όσα έχουν περάσει στην ιστορία. Ποια είναι όμως η ιστορία του Κώστα Βουτσά και της Σπεράνζα Βρανά;

Καλοκαίρι του 1959 η Σπεράντζα Βρανά παίζει στο θέατρο Ακροπόλ. Εκεί γνωρίζει έναν από τους νέους ηθοποιούς του θιάσου, ο οποίος είχε ξεχωρίσει το προηγούμενο καλοκαίρι ως νέο ταλέντο. Ήταν ο Κώστας Βουτσάς. Η γνωριμία τους εξελίχτηκε σε μια θυελλώδη σχέση. Μεγάλος έρωτας, ζήλιες, καβγάδες, ξύλο, αρραβώνας, ετοιμασίες για γάμο, χωρισμοί και όλα αυτά παράλληλα με μια λαμπρή καριέρα και για τους δύο. Δείτε ακόμα: "Τέτοιο γάμο δεν θέλω! Είσαι γεννημένος κερατάς" - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα!

Η Σπεράντζα Βρανά έγραψε στο βιβλίο της Τολμώ: «Ο Κώστας ήταν τρομερά φιλόδοξος, μεγαλομανής, αριβίστας. Ήξερε να ελίσσεται. Χρησιμοποιούσε όλα τα κόλπα για να πετύχει τους σκοπούς του. Καλοπερασάκιας. Στην αρχή μού έκανε τον πολύ ερωτευμένο, έκανε ό,τι μπορούσε για να με ευχαριστήσει. Μου αγόραζε δίσκους με λατινοαμερικανικούς ρυθμούς, μου έκανε τον Danny Kaye για να γελάσω, ήταν πολύ κωμικός και ξεκαρδιζόμουν. Αν μ’ αγάπησε ο Κώστας (γιατί μ’ αγάπησε), αυτό συνέβη αργότερα. Μου φερόταν πολύ ωραία, ήταν πολύ τρυφερός μαζί μου, ζούσαμε πολύ αρμονικά.

Όσο η σχέση μας έδενε και πιο γερά, άρχισε τις ζήλιες. “Γιατί κάθεσαι στο καμαρίνι με τη ρόμπα ανοιχτή;”. Καβγάς! “Γιατί σου μίλησε ο τάδε συνάδελφος;”.

Καβγάς! Όλα αυτά τα μικροκαβγαδάκια είχαν σαν αποτέλεσμα να τη βρίσκουμε πιο ωραία ερωτικά. Ο Κώστας ήταν τέλειος σαν εραστής, τρυφερός και γλυκός. Στο κεφάλαιο δουλειά, όμως, ήταν φοβερός. Ήταν φιλόδοξος και βιαζόταν να φτάσει. Πάνω σ’ αυτό το θέμα είχαμε διαφορετικές αντιλήψεις. Η σχέση μας πέρασε από πολλά στάδια. Μέχρι ξύλο έπεσε στον πρώτο μας μεγάλο καβγά». Τελικά αποφασίζουν να παντρευτούν. Η Σπεράντζα παραγγέλνει το νυφικό και ο Κώστας, παραμονές Χριστουγέννων, της κάνει δώρο ένα χρυσό ρολόι. Ο γάμος είχε οριστεί για την άνοιξη και ο μήνας του μέλιτος θα ήταν ένα ταξίδι στην Ευρώπη.

Όταν ο Βουτσάς είπε στη Σπεράντζα ότι μετά το γάμο θα άφηνε το θέατρο για να αφοσιωθεί στο σπίτι, η Βρανά δεν το δέχτηκε. Σκέφτηκε τον εαυτό της νοικοκυρά, μακριά από τη σκηνή και τα φώτα κι, έπειτα από τεσσεράμισι χρόνια, χώρισαν οριστικά.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share