Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τζένη Καρέζη: Η τελευταία συνέντευξη της με τον Κώστα Καζάκο στο σπίτι τους! (Video)

"Εμείς βρεθήκαμε με τον Κώστα...Η ζωή είναι λίγη!"

15 Ιουλίου 2019 13:10
Τζένη Καρέζη: Η τελευταία συνέντευξη της με τον Κώστα Καζάκο στο σπίτι τους! (Video)

Μια σπάνια συνέντευξη είχαν δώσει στο σπίτι τους η Τζένη Καρέζη με τον Κώστα Καζάκο! Μπορεί να είναι μια retro συνέντευξη αλλά λατρεύουμε να μαθαίνουμε και να βλέπουμε την αξέχαστη ηθοποιό του ελληνικού κινηματογράφου Τζένη Καρέζη!

Σε μια ερώτηση που έκαναν στην Τζένη Καρέζη για την σχέση της με τον Κώστα Καζάκο εκείνη απάντησε: "Εμείς βρεθήκαμε με τον Κώστα! 'Η ζωή είναι πολύ λίγη!" συμπλήρωσε εκείνος και τόνισε ότι υπήρχε και το λογικό κριτήριο για να την επιλέξει ως σύζυγο! Στην συνέντευξη μίλησαν και για τον γιο τους και πόσο περήφανη νιώθει η Τζένη Καρέζη για τον τρόπο που τον μεγάλωσαν! Ακόμα θα ακούσετε και το τραγούδι που της είχε αφιερώσει ο Κώστας Καζάκος! Δείτε ακόμα: Πώς είναι σήμερα το άγνωστο εξοχικό της Τζένης Καρέζη;

Η σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου, σε μία συνέντευξη της είχε δηλώσει πως αγάπησε τον κινηματογράφο, λάτρεψε το θέατρο και μίσησε την τηλεόραση. Η Ευγενία Καρπούζη όπως ήταν το πραγματικό της όνομα, είχε παραχωρήσει την τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη της καριέρας της, στο σπίτι της με το σύζυγο της Κώστα Καζάκο, στους Σόνια Ζαχαράτου και Δημήτρη Τζάνη και στην εκπομπή "Κατ΄οίκον" της ΕΡΤ2!

Τα ωραιότερα μάτια του ελληνικού κινηματογράφου έκλεισαν για πάντα στις 27 Ιουλίου του 1992! Η σπουδαία ηθοποιός πάλεψε για πέντε χρόνια με τον καρκίνο όμως δεν κατάφερε να κερδίσει αυτή τη μάχη. Φεύγοντας άφησε το ίδρυμα Τζένη Καρέζη το οποίο δίνει βοήθεια σε άτομα που πάσχουν από χρόνιες καταληκτικές ασθένειες.

Δείτε παρακάτω το σπάνιο ντοκουμέντο:

Ανατριχιαστικό: Τι είχε πει η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην κηδεία της Τζένης Καρέζη;

Ο Ζάχος Χατζηφωτίου μιλώντας στο πρόσφατο παρελθόν σε γνωστό περιοδικό αναφέρθηκε στις γυναίκες και στη φιλία της Τζένης Καρέζη και της Αλίκης Βουγιουκλάκη, αποκαλύπτοντας τι του είπε η Αλίκη στην κηδεία της Τζένης.

Διαβάστε επίσης την άγνωστη περιπέτεια της Αλίκης Βουγιουκλάκη: Γιατί είχε μπει στην φυλακή;

Μετά από τόσες εμπειρίες, έμαθε τελικά τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες;

«Αν ήταν να ξέραμε, δεν θα είχε ενδιαφέρον. Όλες θέλουν λεφτά. Με τα λεφτά γίνεσαι και σπουδαία και επώνυμη. Κοινωνική ανέλκυση θέλουν οι γυναίκες, να είναι καλύτερες από τις άλλες. Η Αλίκη με την Τζένη ήταν φίλες.

Αν όμως δεν πήγαιναν καλά οι δουλειές τους, σκοτώνονταν. Βέβαια η Αλίκη ερχόταν και στο σπίτι μας, όσο ήμασταν παντρεμένοι με την Τζένη, έκαναν παρέα και εκτιμούσε η μία την άλλη.

Ξέρεις τι μου είπε στην κηδεία της η Αλίκη; «Χάνω το ενδιαφέρον μου. Δεν έχω με ποιον να ανταγωνιστώ».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share