Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πώς είναι σήμερα το άγνωστο εξοχικό της Τζένης Καρέζη;

Η μαγευτική θέα που κόβει την ανάσα!

24 Ιουνίου 2019 09:51
Πώς είναι σήμερα το άγνωστο εξοχικό της Τζένης Καρέζη;

H μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιός άφησε πλούσια παρακαταθήκη για το μέλλον. Η Τζένη Καρέζη, πέραν της κινηματογραφικής παρακαταθήκης, πρόσφερε πολλά στον πολιτισμό και τον εγχώριο τουρισμό μας.

Ποιος γνώριζε ότι η σταρ του ελληνικού κινηματογράφου διέθετε εξοχικό στο Πήλιο και ήταν ερωτευμένη με την Τσαγκαράδα, γραφικό χωριό του βουνού των Κενταύρων, αγόρασε σπίτι για αποδράσεις εκείνη την εποχή;

Η Τζένη Καρέζη ήθελε να δραπετεύει τον ελεύθερο χρόνο της στην εξοχή. Το Πήλιο ήταν το μέρος που αγαπούσε. Στην Τσαγκαράδα είχε αγοράσει ένα σπίτι, όπου αισθάνθηκε ότι βρήκε το δικό της παράδεισο ανάμεσα στα πλατάνια. Eκεί πήγαινε όταν ήθελε να ξεκουραστεί, μακριά από την πολυκοσμία και τα φώτα της δημοσιότητας.

Στην αυλή του σπιτιού της αξέχαστης πρωταγωνίστριας Τζένης Καρέζη στην γραφική Τσαγκαράδα Πηλίου που υπεραγαπούσε και περνούσε ξέγνοιαστες, ξεκούραστες ώρες με την οικογένεια της, εγκαινιάστηκε ένα θεατράκι που φέρει το όνομά της.

Σήμερα, οι πολιτιστικοί οργανισμοί σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς διοργανώνουν παραστάσεις κι έτσι η μνήμη της Τζένης συνεχίζει και συντροφεύει τον κάθε επισκέπτη.

Θα τα χάσετε: Είδαμε την εγγονή της Τζένης Καρέζη και μείναμε άφωνοι! Μοιάζουν σαν 2 σταγόνες νερό!

Βλέποντας κανείς την κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη δε μπορεί παρά να παραδεχτεί πως όλα τελικά είναι θέμα γονιδίων. Και όπου υπάρχει γονίδιο της Καρέζη, η επιτυχία είναι δεδομένη…

Η εγγονή της Τζένης Καρέζη καταφέρνει να τραβά τα βλέμματα σε κάθε της κίνηση μιας και η ομορφιά της είναι σχεδόν… εξωπραγματική.

Η Τζένη Junior θυμίζει πολύ την αξέχαστη Τζένη του ελληνικού κινηματογράφου, με την ίδια να γνωρίζει καλά πως η ομορφιά της είναι αδύνατον να μην σχολιαστεί.

Ένα πράγμα μπορούμε να πούμε εμείς: «Και ο Θεός έπλασε τη Τζένη»…

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share