Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη νεκρή: Το ανατριχιαστικό βίντεο που σόκαρε το Πανελλήνιο!

Σοκαριστικό!

18 Απριλίου 2019 08:04
Η Αλίκη Βουγιουκλάκη νεκρή: Το ανατριχιαστικό βίντεο που σόκαρε το Πανελλήνιο!

Κηδεία και Ταφή της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Α' Κοιμητήριο Οι τελευταίες επίγειες στιγμές της.

Στις 29 Απριλίου 1996 δόθηκε η τελευταία παράσταση του θεατρικού της έργου "Η μελωδία της ευτυχίας".

Στις 7 Μαΐου 1996, η Αλίκη Βουγιουκλάκη ταξιδεύει στο Μόναχο, όπου υποβάλλεται σε μια σειρά επιπλέον εξετάσεων κατά τη διάρκεια των τριών ημερών που έμεινε εκεί.

Στις 9 Μαΐου 1996, επιστρέφει στην Ελλάδα από το Μόναχο της Γερμανίας.

Στις 15 Μαΐου 1996 κάνει το τελευταίο της ταξίδι στη Βοστώνη των Η.Π.Α. σε μια ύστατη προσπάθεια να αντιμετωπίσει το σοβαρό πρόβλημα της υγείας της.

Στις 19 Μαΐου επιστρέφει οριστικά στην Αθήνα.

Στις 21 Μαΐου μπαίνει στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών με δική της πρωτοβουλία. Είναι η τελευταία φορά που την βλέπουμε ζωντανή.

Μετά από δυο μήνες νοσηλείας, η Αλίκη Βουγιουκλάκη πέθανε στις 23 Ιουλίου 1996 στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Στις 25 Ιουλίου 1996, η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών και η ταφή της πραγματοποιήθηκε από το Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Κηδεία Βουγιουκλάκη: Το απίστευτο περιστατικό με τη νεκρή Αλίκη που δεν παρατήρησε κανείς από την κηδεία της!

Η Αλίκη Βουιγουκλάκη και γεννήθηκε στις 20 Ιούλη του 1934. Δυστυχώς όμως αντι να γιορτάζουμε τα γενέθλια της, ενώ σήμερα, στις 23 Ιούλη, συμπληρώνονται 22 χρόνια χωρίς αυτήν.

Ήμουν μόλις 6 ετών εκείνη την ημέρα κι όμως θυμάμαι την κάθε στιγμή κι όλα όσα διαδραματίστηκαν. Όλη η Ελλάδα έκλαψε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Με αφορμή τα γενέθλια της αλλά και την συμπλήρωση 21 χρόνων χωρίς αυτήν, σας παρουσιάζουμε ένα βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο πολλοί είδαν τότε, αλλά λίγοι θυμούνται σήμερα. Ευκαιρία και η νεότερη γενιά να έχει εικόνα για το πόσο τεράστια οντότητα ήταν η Αλίκη και πόσο αισθητή ήταν η απώλειά της εκείνη την εποχή.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι λίγο μακάβριο καθότι περιέχει πλάνα από την κηδεία της. Γι’αυτό προτείνουμε να το δουν μόνο όσοι αντέχουν:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share