Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δήμητρα Λιάνη:Το άγνωστο περιστατικό με τον Κώστα Σπυρόπουλο και τους παπαράτσι στην Κινέτα

Τι συνέβη;

3 Απριλίου 2019 13:19
Δήμητρα Λιάνη:Το άγνωστο περιστατικό με τον Κώστα Σπυρόπουλο και τους παπαράτσι στην Κινέτα

Η σύζυγός του αξέχαστου ηθοποιού Κώστα Καρρά, Αγγελική Μπαρούτσου, αποκαλύπτει ότι πριν από 20 χρόνια είχαν φιλοξενήσει στο εξοχικό τους σπίτι στην Κινέτα, τον Κώστα Σπυρόπουλου και την Δήμητρα Λιάνη και μιλάει για τη σχέση τους...

Η Αγγελικκή Μπαρούτσου με τον Κώστα Καρρά

Μετά τον ξαφνική απώλεια της Αλίκης Βουγιουκλάκη, ο Κώστας Σπυρόπουλος, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής, βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της Δήμητρας Λιάνη, χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου. Επίσης δείτε την εντυπωσιακή βίλα της Δήμητρας Λιάνη στην Αγράμπελη που εγκατέλειψε λόγω... χρεών!

Η Αγγελική Μπαρούτσου αποκάλυψε ότι μαζί με τον σύζυγό τους, Κώστα Καρρά, είχαν φιλοξενήσει πριν από είκοσι χρόνια στο εξοχικό τους την Δήμητρα Λιάνη και τον Κώστα Σπυρόπουλο, οι οποίοι πλήρωσαν τους παπαράτσι για να μην δημοσιεύσουν τις φωτογραφίες τους. Ο λόγος που δεν ήθελαν να δημοσιευτούν οι φωτογραφίες, ήταν επειδή ήταν πολύ «νωπός ο θάνατος της Αλίκης και του Ανδρέα», όπως τόνισε η Αγγελική Μπαρούτσου.

Οι φωτογράφοι, όμως, δεν κράτησαν την υπόσχεσή τους. Πήραν τα χρήματα και παράλληλα πούλησαν τις φωτογραφίες στα περιοδικά.

«Ναι, είχαν έρθει στο σπίτι μας στην Κινέτα για διακοπές, προσκεκλημένοι του συζύγου μου, Κώστα Καρρά. Και φυσικά η είδηση διέρρευσε και άρχισε το κυνηγητό. Ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι και φαίνονταν πολύ ερωτευμένοι την εποχή εκείνη. Όταν αποφασίσαμε να τους φιλοξενήσουμε στο σπίτι μας στην Κινέτα, θα συνεργαζόταν ο σύζυγος μου με τον Σπυρόπουλο και ήταν η αφορμή για να κάνουμε όλοι μαζί διακοπές. Ήρθαν εδώ με ιδιωτική ασφάλεια, χωρίς να κρύβονται στην αρχή. Έμειναν τέσσερις ημέρες.

...Την τρίτη ημέρα πλάκωσαν οι paparazzi. Κάπως μαθεύτηκε η είδηση. Ήταν κρυμμένοι στην παραλία οι paparazzi και άρχισαν να φωτογραφίζουν. Ο Κώστας με τη Δήμητρα είχαν πανικοβληθεί. Έπιασαν τότε, λοιπόν, ο Κώστας και η Δήμητρα τους φωτογράφους και τους έδωσαν ένα πολύ μεγάλο ποσό, με σκοπό να μη δημοσιευθούν οι φωτογραφίες. Γιατί, όπως καταλαβαίνετε, ήταν πολύ νωπός ο θάνατος και της Αλίκης και του Ανδρέα. Όμως οι paparazzi αθέτησαν τον λόγο τους. Δεν κράτησαν την υπόσχεση τους να μη δημοσιεύσουν τις φωτογραφίες. Έτσι πήραν και τα λεφτά και πούλησαν τις φωτογραφίες στα περιοδικά», εξομολογήθηκε η Αγγελική Μπαρούτσου.

Φυλακή για την Δήμητρα Λιάνη! Καταδικάστηκε για...

Τραγικές ώρες για την Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, η οποία είναι αντιμέτωπη με το φάσμα της φυλακής! Για ποιο λόγο καταδικάστηκε; Πρόσφατα σας είχαμε αποκαλύψει και τα οικονομικό της προβλήματα!

Αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη βρέθηκε ξανά η Δήμητρα Λιάνη, η οποία αυτή τη φορά της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών.

Η καταδίκη της χήρας του Ανδρέα Παπανδρέου από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, όπως αποκαλύπτει το news247, αφορά σε χρέη προς το Δημόσιο, ενώ το δικαστήριο της χορήγησε αναστολή εκτέλεσης επί τριετία. Την ενοχή της κατηγορουμένης εισηγήθηκε και η εισαγγελέας της έδρας, προτείνοντας ωστόσο να της επιβληθεί ποινή δύο ετών.

Σύμφωνα με έγγραφο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, το οποίο αναγνώστηκε κατά την ακροαματική διαδικασία, η οφειλή δεν έχει μπει σε ρύθμιση ούτε έχει εξοφληθεί μέρος της από το 2014. Όπως εξήγησε η συνήγορός της, η Δήμητρα Λιάνη ευελπιστεί ότι το προσεχές διάστημα θα πωληθεί ακίνητο ιδιοκτησίας της, με αποτέλεσμα με τα χρήματα που θα λάβει ως τίμημα, να αποπληρωθεί η οφειλή.

Τι αναφέρει ο δικηγόρος της;

«Πράγματι δεν έχει καταβάλει κάποιο ποσό, ωστόσο -εκτός από την πώληση του ακινήτου- περιμένει κάποια νέα ρύθμιση, στην οποία θα επιχειρήσει να υπαχθεί» ανέφερε η συνήγορος της Δημήτρας Λιάνη. Πάντως, το δικαστήριο δεν έκανε δεκτούς τους ισχυρισμούς της κατηγορούμενης, ακόμα και όταν η δικηγόρος επεσήμανε πως υπήρχε και δεύτερη οφειλή, πάλι προς το Δημόσιο, την οποία κατάφερε τελικά να αποπληρώσει στο σύνολό της.

Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε, που οι υποθέσεις της πρώην «πρώτης κυρίας» απασχόλησαν την ελληνική Δικαιοσύνη, αφού στο παρελθόν έχει δώσει μάχη για χρέη χιλιάδων ευρώ σε τράπεζα, εφορία, αλλά και στη Χριστιανική Ένωση Νεανίδων Ελλάδας (ΧΕΝ). Μάλιστα, πριν μερικά χρόνια και συγκεκριμένα το 2015, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι οι οφειλές ανέρχονταν στα 440.000 ευρώ, εκ των οποίων 51.050,40 ευρώ αφορούσαν στην Εφορία Κηφισιάς και 25.943,52 ευρώ στη ΧΕΝ, από την οποία μίσθωνε ακίνητο στην Εκάλη.

Πρόκειται για μεζονέτα η οποία κτίστηκε όταν η πρώην κραταιά γυναίκα του ΠΑΣΟΚ έδωσε αντιπαροχή την πολυσυζητημένη βίλα της Εκάλης. «Την βρήκε η οικονομική κρίση και δεν είχε χρήματα ούτε να μετακομίσει, ούτε να τα επισκευάσει...» είχε καταθέσει φίλος της σε δικαστήριο, όπου συζητήθηκε αγωγή της ΧΕΝ για φθορές στη μεζονέτα, χαρακτηρίζοντάς τη τζαμπατζή.

Τελικά έσκασε η χειροβομβίδα στο Ρωσικό προξενείο!

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής στην ΕΛΑΣ όταν ενημερώθηκε ότι εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο στο ρωσικό προξενείο στην Αθήνα, ενώ θρίλερ έχουμε και στην Θεσσαλονίκη!

Όπως διαπιστώθηκε το ύποπτο αντικείμενο ήταν μια χειροβομβίδα που δεν εξερράγη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τη χειροβομβίδα πέταξαν άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα στις 4 παρά 10 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Πέντε λεπτά αργότερα στην οδό Οικονόμου, στα Εξάρχεια, εντοπίστηκε μια καμμένη μοτοσικλέτα στα Εξάρχεια η οποία εξετάζεται από τους αστυνομικούς αν έχει σχέση με την υπόθεση.

Ωστόσο ένας μάρτυρας ήρθε να αναστρέψει τα δεδομένος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Σήμερα και ξεκαθάρισε πως τελικά έγινε η έκρηξη!

"Γιατί ρε παιδιά δεν λένε ότι έγινε έκρηξη! Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βγαίνουμε να πούμε ότι στις 4 τα ξημερώματα ακούστηκε η έκρηξη! Ήταν χειροβομβίδα και έσκασε", δήλωσε χαρακτηριστικά!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share