Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Υποθέσεις σατανισμού που συγκλόνισαν την Ελλάδα! - Ιστορίες που προκαλούν φρίκη!

Πέντε τα θύματα του «Σατανά» στην χώρα μας!

30 Μαρτίου 2019 08:20
Υποθέσεις σατανισμού που συγκλόνισαν την Ελλάδα! - Ιστορίες που προκαλούν φρίκη!

Συγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο από την είδηση θανάτου της 22χρονης στο Αιγάλεω που σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και σοκάρουν, έπεσε θύμα σατανιστικής τελετής!

Η τραγωδία στο Αιγάλεω σοκάρει με τις νέες εξελίξεις, καθώς βρέθηκαν φωτογραφίες της από σατανιστικές τελετές!

Η πρόσφατη φρικιαστική είδηση της σατανιστικής τελετής που «ταρακούνησε» τις γιορτινές ημέρες με θύματα δύο νέους ανθρώπους, ήταν η τρίτη κατά σειρά παρόμοια υπόθεση σε διάστημα μικρότερο των 30 ετών.

Η υπόθεση της Κεφαλλονιάς ανέβασε τον αριθμό των θυμάτων από σατανιστικές τελετές στην Ελλάδα στους πέντε, με τα πρώτα δύο θύματα, στις αρχές της δεκαετίας του ’90, να έχουν μείνει ανεξίτηλα χαραγμένα στις μνήμες των Ελλήνων ύστερα από τις φρικιαστικές λεπτομέρειες που είχαν δει τότε το φως της δημοσιότητας

Οι Σατανιστές της Παλλήνης

Στις 27 Αυγούστου 1992, τρεις νεαροί λάτρες του Σατανά, ο Ασημάκης Κατσούλας, ο Μάνος Δημητροκάλλης και η Δήμητρα Μαργέτη, οδήγησαν τη 14χρονη Δώρα Συροπούλου σε ερημική τοποθεσία στο Σέσι Κορωπίου με σκοπό να την προσφέρουν ως «θυσία» στον Σατανά.

Σύμφωνα με όσα έγιναν αργότερα γνωστά, οι τρεις σατανιστές την έγδυσαν, της φόρεσαν χειροπέδες, την έβαλαν να γονατίσει κρατώντας ένα κερί και τη χτύπησαν με ένα ξύλο στο κεφάλι. Όταν διαπίστωσαν ότι η ανήλικη δεν είχε πεθάνει, τη στραγγάλισαν και μετά ασέλγησαν στο άψυχο κορμί της.

Στη συνέχεια περιέλουσαν το πτώμα της με βενζίνη και το έκαψαν είτε για να καλύψουν τα ίχνη τους, είτε για τελετουργικούς λόγους. Η φωτιά μάλιστα προκάλεσε πυρκαγιά στο δάσος του Υμηττού.

Η συμμορία όμως δεν εντοπίστηκε και έναν χρόνο αργότερα, τη Μεγάλη Τετάρτη του 1993 οι τρεις νέοι αποφάσισαν να ξαναχτυπήσουν. Θύμα τους αυτή τη φορά ήταν η 28χρονη Γαρυφαλλιά Γιούργα, μητέρα δύο παιδιών και καμαριέρα του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία».

Η γυναίκα επέστρεφε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, όταν οι Κατσούλας και Δημητροκάλλης υποδυόμενοι τους αστυνομικούς, την έπεισαν να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο του Κατσούλα. Την οδήγησαν σε ερημικό σημείο στο Κορωπί, όπου της πέρασαν χειροπέδες στα χέρια, την έγδυσαν και τη βίασαν. Στη συνέχεια ο Κατσούλας της πολτοποίησε το κεφάλι με μία πέτρα, για να μην αναγνωρίζεται.

Τα δύο θύματα των «Σατανιστών της Παλλήνης»

Ο Κατσούλας, που από τους ειδικούς της αστυνομίας χαρακτηρίστηκε άτομο με ηγετικές ικανότητες και αναπτυγμένη νοημοσύνη, ήταν αδελφικός φίλος με τον Δημητροκάλλη, ενώ η Μαργέτη υπήρξε σύντροφος και των δύο ανδρών. Στη δίκη αποκαλύφθηκε ότι οι τρεις τους, μαζί με άλλους νεαρούς, που όμως δεν ανήκαν στην εγκληματική συμμορία, συνήθιζαν να συμμετέχουν σε σεξουαλικά όργια προς τιμήν του Σατανά.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, Δημητροκάλλης και Μαργέτη «έδειξαν» ως εγκέφαλο τον Κατσούλα. Την 1η Ιουλίου 1995 το δικαστήριο καταδίκασε τον Ασημάκη Κατσούλα σε δύο φορές ισόβια κάθειρξη και πρόσκαιρη κάθειρξη 12 ετών και 10 μηνών. Επίσης, τον Μάνο Δημητροκάλλη σε δύο φορές ισόβια και πρόσκαιρη κάθειρξη 9 ετών και 10 μηνών. Η Δήμητρα Μαργέτη καταδικάστηκε σε κάθειρξη 17 ετών και 4 μηνών για απλή συνέργεια σε κάθε μία από τις ανθρωποκτονίες και αρπαγή ανηλίκου. Παρόλ’ αυτά και οι τρεις έχουν πλέον αποφυλακιστεί.

Πρώτη, τον Νοέμβριο του 2001, αποφυλακίστηκε η Δήμητρα Μαργέτη η οποία παντρεύτηκε έναν εργολάβο και απέκτησε μαζί του δύο παιδιά. Ωστόσο χώρισαν και τον Ιούνιο του 2015 κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του εν διαστάσει συζύγου της για τη διατροφή των παιδιών τους. Εργάζεται περιστασιακά ως κομμώτρια και ζει ακόμα στην περιοχή των Μεσογείων Αττικής.

Ο Μάνος Δημητροκάλλης αποφυλακίστηκε τον Μάρτιο του 2013 και εργάζεται ως προγραμματιστής σε ιδιωτική εταιρεία στα Μεσόγεια.

Τελευταίος αποφυλακίστηκε ο «εγκέφαλος» της σατανιστικής συμμορίας, τον Δεκέμβριο του 2016, ύστερα από 23 χρόνια εγκλεισμού. Ο Ασημάκης Κατσούλας είναι αρραβωνιασμένος με μια γιατρό που γνώρισε κατά τη διάρκεια μιας άδειάς του. Κατά την κράτησή του ο Κατσούλας δεν έκανε κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα, ωστόσο έχει δύο καταδικαστικές αποφάσεις για παρενόχληση ατόμων κατά τη διάρκεια των αδειών του.

Μια άστεγη, θύμα του «Εωσφόρου»

Πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι την επόμενη φονική εμφάνιση κάποιου σατανιστή στην Ελλάδα. Ωστόσο, ανήμερα του Πάσχα του 2014, ο 22χρονος Αλέξανδρος Παπαγεωργίου δολοφόνησε μια 41χρονη άστεγη γυναίκα στην περιοχή της Γλυφάδας.

Ο νεαρός είχε επιλέξει τη συγκεκριμένη ημερομηνία για προφανείς λόγους αντίδρασης προς τη χριστιανική γιορτή. Ο Παπαγεωργίου βρέθηκε σε πλατεία της περιοχής το βράδυ της Ανάστασης, όπου υπήρχε μια εκκλησία, έκοψε το χέρι του με ένα γυαλί και σε ένα παγκάκι σχημάτισε έναν ανάποδο σταυρό και τον αριθμό «6-6-6». Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Σατανάς ήταν εκείνος που του υπέδειξε το θύμα του.

Ο Παπαγεωργίου εντόπισε την άστεγη Ειρήνη Τ. και με μια πέτρα της πολτοποίησε το κεφάλι. Το αποτρόπαιο θέαμα εντόπισαν το πρωί της Κυριακής του Πάσχα οι περίοικοι.

Όπως ανέφερε ο ίδιος στους αστυνομικούς, θα επαναλάμβανε ανθρωποθυσία ανήμερα του Θερινού Ηλιοστασίου στις 21/06, της ίδιας χρονιάς, για να «αποδείξει» την υποταγή του στο Σατανά. Ωστόσο ο νεαρός συνελήφθη μόλις μια εβδομάδα πριν πραγματοποιήσει το σχέδιό του. «Αφού σκότωσα την άστεγη, οι φωνές δυνάμωναν και ζητούσαν κι άλλα. Ήθελαν να σκοτώσω μωρά και παρθένες!», δήλωσε στους αστυνομικούς.

«Εγώ έχω κάνει το πρώτο βήμα και έχω ανέβει το πρώτο σκαλί. Την πρώτη μου θυσία την έκανα», είχε γράψει σε ανάρτησή του στο facebook ο Παπαγεωργίου.

Η Κεφαλλονιά στον «χάρτη» του αίματος

Η προπαραμονή του 2018 στιγματίστηκε από την είδηση του εντοπισμού δύο νεκρών νέων ανθρώπων στην Κεφαλλονιά.

Ο 30χρονος Γερμανός και η 20χρονη Βουλγάρα βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι που είχαν νοικιάσει στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς μέσω AirBnB.

Η Λίλια βρέθηκε στο σαλόνι του διαμερίσματος με τραύματα και χαρακιές στα χέρια, ενώ δίπλα της βρέθηκε και μια φαλτσέτα.

Ο άνδρας βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος στην μπανιέρα του σπιτιού, έχοντας καρφώσει ένα μαχαίρι στην καρδιά του, ενώ είχε κόψει επίσης τις φλέβες του.

Η οικογένεια της Βουλγάρας αναφέρει ότι η νεαρή κοπέλα είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της από το καλοκαίρι του 2017 και έκτοτε έκανε αγώνα για να την εντοπίσει.

Πηγή: altsantiri.gr

Αιγάλεω: Εξέλιξη σοκ στην υπόθεση της 22χρονης: Βρέθηκαν φωτογραφίες της από σατανιστικές τελετές!

Δολοφονία βλέπουν οι γονείς της 22χρονης φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η φοιτήτρια εισέπνευσε αέριο γέλιου με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή, ενώ δεν βρήκε ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

Οι γονείς της κοπέλας ανακάλυψαν σε ιστοσελίδες σατανιστικού περιεχομένου φωτογραφίες της κόρης τους, ντυμένη με περίεργα ενδύματα και φαινόταν ότι συμμετείχε σε τελετές, όπως αποκαλύψαμε στο Athensmagazine.gr την Πέμπτη 28/03.

Τα εν λόγω στοιχεία διαβιβάστηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ οι δικηγόροι της οικογένειας κατέθεσαν μήνυση κατά αγνώστων για ανθρωποκτονία.

Οι γονείς αμφισβητούν το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, επικαλούμενοι μαρτυρία ενοίκου της πολυκατοικίας, ο οποίος φέρεται να άκουσε φωνές από το διαμέρισμα της 22χρονης στο Αιγάλεω. Παράλληλα, υποστηρίζουν πως δεν είναι ο γραφικός χαρακτήρας της κόρης τους στο σημείωμα που φέρεται να άφησε και ζητούν να εξεταστεί από γραφολόγο.

Ο εισαγγελικός λειτουργός που παρέλαβε τη μήνυση έκρινε ότι κάτι ύποπτο κρύβεται πίσω από τον θάνατο της φοιτήτριας και έδωσε εντολή στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής να διερευνήσει εξονυχιστικά την υπόθεση.

Μιλώντας στο Open ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Τζαβάρας, είπε: "Θέλουμε να διαπιστώσουμε τον ακριβή χρόνο θανάτου της, καθώς και ποιο ακριβώς ζωτικό όργανο επλήγη και επέφερε τον θάνατό της. Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι πρόκειται για σκηνοθετημένη αυτοκτονία, ώστε να αποπροσανατολιστούν οι έρευνες της Αστυνομίας".

"Έχουν σβηστεί οι κλήσεις και οι εγγραφές από laptop, iPad και άλλες συσκευές. Έχουμε ζητήσει την άρση απορρήτου και την ανάκτηση δεδομένων από το Facebook και το Instagram, διότι η κοπέλα ενδεχομένως έπεσε θύμα απειλών", πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share