Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Έστειλα να σε σκοτώσουν, κοίτα έξω": Ποια επιχείρησε να δολοφονήσει η πριγκίπισσα Νταϊάνα;

Απίστευτη αποκάλυψη για πρώτη φορά στο φως!

13 Μαρτίου 2019 09:03

Η "αλάνθαστη" συνταγή των σκανδάλων: αίμα, ψέμα και στέμμα, φαίνεται πως βρίσκει την απόλυτη εφαρμογή της στην ιστορία της πρόωρα χαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα. Ενδεικτικά είναι τα όσα αποκαλύπτει η βρετανική Daily Mail. Σε μια σειρά άρθρων της δημοσιεύει λεπτομέρειες από τη ζωή του πρίγκιπα Ουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι αλλά και της μητέρας τους, Νταϊάνα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, που επικαλείται έναν κορυφαίο βιογράφο της βασιλικής οικογένειας, η Νταϊάνα, εξαιτίας της πίεσης που υφίστατο έβλεπε παντού θεωρίες συνωμοσίας και αντιδρούσε.

Oι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι, με τον πατέρα τους, Κάρολο στην κηδεία της Νταϊάνα. Η σπαρακτική εικόνα έκανε το γύρο του κόσμου

Μάλιστα, αναφέρεται ένα περιστατικό που είχε πάρει τηλέφωνο την τότε ερωμένη και μετέπειτα σύζυγο του Κάρολου, Καμίλα Πάρκερ, και την είχε απειλήσει.

"Έστειλα κάποιον να σε σκοτώσει. Είναι έξω, στον κήπο. Κοίτα από το παράθυρο, μπορείς να τους δεις;" φέρεται να είχε πει η Νταϊάνα στην Καμίλα. Σύμφωνα μάλιστα με το βιογράφο αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά αλλά συχνά έκανε ανάλογες απειλές στην Καμίλα όταν η δεύτερη βρισκόταν μόνη της στο εξοχικό της σπίτι. Η συνομιλία αυτή φέρεται να έχει καταγραφεί σε μια κασέτα και έχει διάρκεια 8 λεπτών περίπου.

O πρίγκιπας Χάρι με την Καμίλα

Ο βιογράφος επισημαίνει ότι ο γάμος της Νταϊάνας και του Κάρολου δεν τελείωσε τόσο τραγικά εξαιτίας της Καμίλα αλλά της δικής τους "τραγικής ασυμφωνίας χαρακτήρων". Αναφέρει πως και οι δυο "παντρεύτηκαν τον εντελώς λάθος άνθρωπο" και πως δεν μπορούσαν να προσφέρουν ο ένας στον άλλο μια υποστηρικτική σχέση ούτε καν ένα πλαίσιο ικανοποιητικής επικοινωνίας.

Η ιστορία επικεντρώνεται στην τεράστια πίεση που βίωσαν τόσο ο Ουίλιαμ όσο και ο Χάρι στη διάρκεια της παιδικής τους ηλικίας εξαιτίας της πολύ κακής σχέσης των δυο γονιών τους αλλά και τα πρωτοσέλιδα του Τύπου, που παρακολουθούσε στενά το παλάτι και δημοσίευε τα όσα συνέβαιναν, υπερβάλλοντας μάλιστα πάρα πολλές φορές.

O πρίγκιπας Ουίλιαμ στα πρώτα, ευτυχισμένα, παιδικά του χρόνια. Αργότερα θα ξεσπούσαν τα σκάνδαλα, που θα έβρισκαν σαν τελικούς αποδέκτες τους μοναδικούς που δεν έφταιγαν σε τίποτε: τα δυο αγόρια του Κάρολου και της Νταϊάνα

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share