Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Εμφανώς καταβεβλημένη λίγο πριν τον θάνατο!

Εξαντλημένη!

11 Μαρτίου 2019 15:14
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Εμφανώς καταβεβλημένη λίγο πριν τον θάνατο!

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, πέθανε στις 23 Ιουλίου το 1996, ύστερα από δύο μήνες νοσηλείας στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, από καρκίνο στο συκώτι.

Ακολούθησε διήμερο λαϊκό προσκύνημα της σορού της στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών. Στις 24 Ιουλίου 1996, η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών και η ταφή της πραγματοποιήθηκε από το Α' Νεκροταφείο Αθηνών δημοσία δαπάνη, παρουσία πολλών συναδέλφων της και πλήθους κόσμου. Ο θάνατος της θεωρήθηκε εθνικό πένθος.

Ωστόσο, εμείς θα σας παρουσιάσουμε ένα σπάνιο βίντεο της μεγάκης Αλίκης, το οποίο είναι από τις 16/5/1996, δηλαδή δύο μήνες πριν πεθάνει. Η ηθοποιός φανερά καταβεβλημένη,επιστρέφει από την Βοστώνη στην Ελλάδα. Στο βίντεο, η Αλίκη, ευχαριστεί όλο τον κόσμο για την στήριξη και εξηγεί τι έκανε στη Βοστώνη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η γυμνή φωτογραφία στην αγκαλιά πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού!

Ο λόγος για τον... Βλάση Μπονάτσο και την Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Η σχέση της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Βλάση Μπονάτσου είχε μονοπωλήσει τον Τύπο τη δεκαετία του '80.

Είχαν γνωριστεί κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης "Εβίτα" και η σχέση τους είχε κρατήσει 5,5 χρόνια. Το λαμπερό ζευγάρι φωτογραφήθηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού "Ταχυδρόμου" αγκαλιά. Ο Βλάσης της κρατούσε τα στήθη, ενώ η Βουγιουκλάκη είχε πει εκνευρισμένη στον Φρέντυ Γερμανό: "Μα δεν ήμουν γυμνόστηθη!. Φορούσα μαγιό. Απλώς υπήρχαν κάποια αντρικά χέρια επάνω μου που με έκαναν να φαίνομαι γυμνή. Αυτό ήταν που ξάφνιασε - πώς ήταν δυνατόν να πιάνουν την Αλίκη δύο αντρικά χέρια όχι νόμιμα;

Είναι ένα τόλμημα να συζείς με έναν άνδρα που δεν είναι νόμιμος άνδρας σου. Και ίσως είναι ένα μάθημα για όλες τις γυναίκες. Με ρωτάτε αν με ενοχλεί που είναι νεότερός μου. Αυτό το λέτε εσείς, εγώ δεν το έχω αντιληφθεί. Ούτε ο Βλάσης με έχει αφήσει να το αντιληφθώ. Είναι τόσο ώριμος, τόσο έξυπνος κι εγώ από φυσικό μου τόσο νεαρή και συγχρόνως με όλες της εμπειρίες της ηλικίας μου που τα πάμε πολύ καλά".

Ο Βλάσης Μπονάτσος είχε μιλήσει για την πρώτη τους γνωριμία το 1981. Τότε, εκείνος είχε επιστρέψει από την Αμερική, όπου ζούσε χρόνια και η Βουγιουκλάκη ετοιμαζόταν να ανεβάσει την παράσταση "Εβίτα". Δείτε εδώ τις φωτογραφίες της Αλίκης και του Βλάση!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share