Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

8+1 Διάσημες Ελληνίδες που απέβαλαν: Οι σπαρακτικές εξομολογήσεις τους πίσω από τις τραγικές ιστορίες τους!

Ειδικά για την τελευταία το διαβάζουμε πρώτη φορά!

8 Φεβρουαρίου 2019 12:08
8+1 Διάσημες Ελληνίδες που απέβαλαν: Οι σπαρακτικές εξομολογήσεις τους πίσω από τις τραγικές ιστορίες τους!

Σας παρουσιάζουμε τις διάσημες Ελληνίδες που βίωσαν αυτή την δυσάρεστη εμπειρία, όταν έχασαν το μωράκι τους!

Έχοντας κρατήσει στο πίσω μέρος του μυαλού τους, την τραυματική αυτή εμπειρία, μιλούν ανοιχτά στέλνοντας το δικό τους μήνυμα αισιοδοξίας στις γυναίκες που έχουν βρεθεί στην ίδια θέση.

Θοδωρής Μαραντίδης-Σισσυ Χρηστίδου

"Η καρδιά μας ειναι βαριά. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουμε τη θλίψη που έφερε στη ζωή μας η απώλεια του τρίτου μωρού μας λιγο πριν τον πέμπτο μήνα αυτής της εγκυμοσύνης. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για μας αλλά συνεχίζουμε ενωμένοι, δυνατοί και γεμάτοι ευγνωμοσύνη για την υπέροχη οικογένεια μας. Ευχαριστούμε για την αγάπη, την συμπαράσταση και την διακριτικότητα σας αυτές τις δύσκολες για μας ώρες..."

"Την πρώτη φορά, που ήταν πριν αποκτήσω παιδιά, και τη δεύτερη φορά, που είχα ήδη και τα δύο μου παιδιά. Το πρώτο ήταν 6?7 εβδομάδων, δεν κατάλαβα ότι ήμουν έγκυος! Δεν χτυπούσε καρδιά. Το άλλο, όμως, που ήταν σχεδόν τριών μηνών, νομίζω ότι το πήρα πιο βαριά, γιατί ήταν πιο προχωρημένη η εγκυμοσύνη», έχει εξομολογηθεί η Ελένη Μενεγάκη για τις δύο αποβολές που είχε!

«Η μία εγκυμοσύνη μάλιστα ήταν προχωρημένη. Όταν έχεις ακούσει την καρδιά του μωρού που κυοφορείς και σε μία από τις επόμενες εξετάσεις δεν ακούς πια την καρδούλα που χτυπούσε μέσα σου, είναι πολύ ισχυρό το σοκ. Ήταν πολύ επώδυνη και η επέμβαση που έπρεπε να κάνω μετά. Γενικά ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, γιατί είχα μπει στη διαδικασία της σκέψης, ότι θα γεννηθεί το παιδάκι μου, Δεν είχα προηγούμενη εμπειρία, αυτή ήταν η πρώτη μου εγκυμοσύνη. Σ΄αυτήν την περίπτωση, πάντα σκέφτεσαι «και αν δεν τα καταφέρω»;" εξομολογήθηκε πρόσφατα η Κατερίνα Καραβάτου!

«Δείλιασα όταν είχα αποβολές πριν γεννήσω το γιο μου. Πρώτα πρώτα το να μην μπορέσω να ξανακάνω παιδί. Δεύτερον αν είναι εντάξει το παιδί όταν καταφέρουμε να το κάνουμε. Φοβόμουν μήπως παρουσιαστεί κάποια επιπλοκή. Γενικά έχω πολλά κρατήματα», έχει εξομολογηθεί η Ρένια Λουιζίδου!

"Μέσα σε μια χρονιά είχα δύο ατυχίες. Είναι κάτι για το οποίο δεν έχω μιλήσει μέχρι σήμερα, αλλά τώρα πλέον, που όλα πήγαν καλά, το λέω, όχι μόνο για να το ξορκίσω, αλλά και γιατί θέλω να δώσω κουράγιο σε άλλες γυναίκες που το έχουν περάσει. Είναι μεγάλη απογοήτευση να περνάς κάτι τέτοιο. Τα βάζεις με τον εαυτό σου, νομίζεις πως κάτι έχεις κάνει λάθος εσύ. Τουλάχιστον εμένα έτσι μου βγήκε. Έμπαινα στη διαδικασία να αυτομαστιγώνομαι, ενώ δεν έπρεπε» έχει δηλώσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ο σύζυγος της Αθηνάς Μαξίμου, Αιμίλιος Χειλάκης είχε αποκαλύψει ότι προσπαθούν να αποκτήσουν ένα παιδάκι, αλλά είχαν κάποιες ατυχίες. «Είναι κάτι που προσπαθούμε, είχαμε κάποιες άτυχες στιγμές, αλλά δεν το έχουμε βάλει κάτω» είναι το μήνυμα του ηθοποιού και για τα υπόλοιπα ζευγάρια

«Η πρώτη μου εγκυμοσύνη -γιατί έχω χάσει και ένα μωρό- ήρθε τυχαία. Ήμουν δύο μηνών (όταν απέβαλα). Μετά συνειδητοποιήσαμε πως το θέλουμε πάρα πολύ και ευτυχώς ξαναήρθε αμέσως. Φοβήθηκα πάρα πολύ τότε. Ειδικά όταν είσαι σε αυτήν την ηλικία, πίστευα πως θα μου ξανασυμβεί και δεν θα μπορέσω να κάνω παιδί" έχει εξομολογηθεί η Γωγώ Μαστροκώστα

"Δύο φορές έχασα παιδί που κυοφορούσα σε σχετικά προχωρημένη εγκυμοσύνη. Ήμουν χάλια ψυχολογικά όταν συνέβη. Ήταν οδυνηρό. Δεν θέλω να σκέφτομαι αυτή την περίοδο της ζωής μου. Ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και δεν επιθυμώ να θυμάμαι το παρελθόν» έχει δηλώσει για τη δική της περίπτωση η Ελένη Πετρουλάκη

«Θα ήθελα να είχα κάνει ένα τρίτο παιδί. Τώρα, ας μην κάνω. Δεν πέτυχε κάποια στιγμή... Είχα μείνει έγκυος, αλλά μετά δεν προχώρησε καλά η εγκυμοσύνη. Το έχασα, κρίμα... Θα είχαμε τώρα ένα τρίτο παιδάκι. Δεν πειράζει όμως, έχουμε δυο αγόρια. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται» έχει εξομολογηθεί η Βίκυ Χατζηβασιλείου!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share