Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ντοκουμέντο: Ο λίβελος της "αυριανής" για τον Ναζί Μητσοτάκη "συνεργάτη" των Γερμανών με την πλαστή φωτογραφία!

30 Μαΐου 2017 07:30
Ντοκουμέντο: Ο λίβελος της

Άντε πάλι σήμερα με τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, το παρακράτος και τα συμφέροντα που το εξυπηρετούν μέσω αδιάβαστων ή ανόητων ανθρωπίσκων, κάνει αναφορά στην περιβόητη φωτογραφία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που έβγαλε δήθεν με τους φίλους του τους Γερμανούς...

Άλλη μια φορά λοιπόν, θα πρέπει να διευκρινίσουμε, γιατί έχει τεράστια σημασία για την ιστορία της χώρας μας, ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθένα, πως η φωτογραφία είναι πλαστή και κατασκευασμένη από τη Στάζι, τη μυστική υπηρεσία της κομμουνιστικής Ανατολικής Γερμανίας.

Σαφώς κατά απαίτηση ή σε συνεργασία με τις κομμουνιστικές "στοές" της Ευρώπης για αποπροσανατολισμό, προπαγάνδα, οτιδήποτε θα εξυπηρετούσε τα συμφέροντά τους στην Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 30 Μαΐου;

Η κατασκευασμένη φωτογραφία ήρθε ξανά στη δημοσιότητα από την "Αυριανή" σε μια προσπάθεια να εξυπηρετήσει κι αυτή τα συμφέροντά της, μέσα από το ΠΑΣΟΚ που υποστήριζε τότε, και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο.

Σήμερα πια, όλοι γνωρίζουν ή οφείλουν να γνωρίζουν πως η φωτογραφία είναι πλαστή.
Ακόμα και ο Κώστας Βαξεβάνης, ο γνωστός δημοσιογράφος που κάποτε έγραφε υπέρ του ΠΑΣΟΚ και σήμερα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, έχει γράψει για αυτή τη φωτογραφία την αλήθεια.
Συγκεκριμένα, σε ανοιχτή επιστολή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη για ένα θέμα που είχε προκύψει μεταξύ τους, ο Κώστας Βαξεβάνης χρησιμοποίησε το γεγονός πως έγραψε για την πλαστότητα της φωτογραφίας αυτής δημόσια.

Παραθέτουμε ένα απόσπασμα της επιστολής αυτής του Κ. Βαξεβάνη:
"...Αποκάλυψα λοιπόν Κυριάκο μου, πως ο πατέρας σου δεν ήταν συνεργάτης των Ναζί. Η άποψη αυτή είχε παγιωθεί μετά από δημοσιεύματα της «Αυριανής» το 1985 και συνοδεύτηκε από φωτογραφίες. Έδωσα στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία που στοιχειοθετούσαν πως αυτή η κατηγορία χαλκεύτηκε στη Στάζι, τη μυστική υπηρεσία της Ανατολικής Γερμανίας, μετά από αίτημα των Βουλγαρικών μυστικών υπηρεσιών. Δημοσίευσα έγγραφα αλλά και συνεντεύξεις των πρακτόρων.

Το έκανα εγώ αυτό Κυριάκο μου, ο οποίος δεν είχα καμιά πολιτική σχέση ούτε με τη ΝΔ, ούτε με το Μητσοτάκη. Ούτε το Βήμα, το έκανε, ούτε οι φυλλάδες και οι παρατρεχάμενοι της οικογένειας. Χρειάστηκε μάλιστα στο Mega όπου δούλευα να απειλήσω, πως θα αν δεν παίξει η εκπομπή (πράγμα που πολλοί επιχειρούσαν) θα καταγγείλω την προσπάθεια λογοκρισίας στον κόσμο. Βλέπεις τότε Κυριάκο μου, κανένας δεν ήθελε να ξελασπώσει τους Μητσοτάκηδες...".

Κι όμως, σήμερα ακόμα, πολλοί Συριζαίοι, ακροαριστεροί και αναρχικοί, αναφέρονται σε αυτή τη φωτογραφία, σαν να είναι αληθινή. Προφανώς για να "διεγείρουν" τα ταπεινά κτηνώδη ένστικτα αφελών ψηφοφόρων και ακόλουθων τους...

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share