Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

7 πράγματα για να κάνετε την ημέρα του πρώτου σας Αγίου Βαλεντίνου ως παντρεμένο ζευγάρι

Ωραίες ιδέες!

7 Φεβρουαρίου 2022 13:32
7 πράγματα για να κάνετε την ημέρα του πρώτου σας Αγίου Βαλεντίνου ως παντρεμένο ζευγάρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αφού παντρευτείτε, μπορεί να αναρωτιέστε πώς πρέπει να περάσετε όλες τις ετήσιες γιορτές, όπως η επέτειος και οι διακοπές σας. Αν πιστεύετε ότι την πρώτη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ως παντρεμένο ζευγάρι, είστε υποχρεωμένοι να κάνετε κάτι υπερβολικό, αποβάλλεται αυτή τη σκέψη.

Παράλληλα, ανακαλύψτε εδώ 6 συζητήσεις που πρέπει να κάνετε με τη μέλλουσα πεθερά σας.

Πάρα πολλά ζευγάρια παρασύρονται στην πιεστική ατμόσφαιρα του νεόνυμφου και υποθέτουν ότι όλα πρέπει να είναι μεγαλύτερα και πιο ξεχωριστά με κάποιο τρόπο, αλλά να θυμάστε ότι ήσασταν πραγματικό ζευγάρι πριν παντρευτείτε, επίσης.

Εάν δεν είστε σίγουροι πώς να περάσετε την πρώτη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μετά το γάμο, έχουμε ιδέες για το πώς να γιορτάσετε τον έρωτά σας.

Κάντε κράτηση για μια ημέρα σπα

Όσον αφορά το να χαλαρώσετε και να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί, οι μέρες σπα είναι συχνά η μεγαλύτερη έκπληξη. Μπορείτε να διαλέξετε ένα σπα όσο πολυτελές θέλετε, ανάλογα με το πώς αισθάνεστε. Αλλά, το πιο σημαντικό είναι ότι θα μπορέσετε να περάσετε πραγματικό χρόνο σύνδεσης με το άλλο σας μισό και να βγείτε ανανεωμένοι.

Το μασάζ ενός ζευγαριού μπορεί να βοηθήσει πολύ, ειδικά κατά τη διάρκεια ενός ψυχρού Φεβρουαρίου. Επιπλέον, πολλά σπα έχουν ειδικά πακέτα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με πρόσθετα, όπως σαμπάνια και σοκολάτες, έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι θα νιώσετε τον ρομαντισμό ενώ είστε περιποιημένοι.

Μείνετε μέσα και παρακολουθήστε το βίντεο του γάμου σας

Αφιερώνουμε τόσο πολύ χρόνο και ενέργεια στον προγραμματισμό του γάμου μας, αλλά πολλοί από εμάς θα κοιτάξουμε μόνο τις φωτογραφίες ή τα βίντεο μερικές φορές πριν τα βάλουμε στο ράφι. Χρησιμοποιήστε αυτή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ως ευκαιρία για να αναπολήσετε τα καλύτερα σημεία της ημέρας του γάμου σας.

Μαγειρέψτε ένα υπέροχο γεύμα (ή παραγγείλτε ένα) και βάλτε το βίντεο του γάμου σας ή ξεφυλλίστε το άλμπουμ φωτογραφιών σας. Θα νιώσετε πιο κοντά σε ελάχιστο χρόνο. Επιπλέον, θα δώσει στο πορτοφόλι σας ένα διάλειμμα εάν εξακολουθείτε να αισθάνεστε οικονομικά πιεσμένοι από τη μεγάλη μέρα.

7 πράγματα για να κάνετε την ημέρα του πρώτου σας Αγίου Βαλεντίνου ως παντρεμένο ζευγάρι

Φτιάξτε τη λίστα για ζευγάρια

Οι γάμοι τόσο συχνά καταλήγουν να αφορούν άλλους ανθρώπους. Όλοι στη ζωή σας θέλουν να λένε, και μπορεί να καταλήξετε να τρελαθείτε προσπαθώντας να τους κρατήσετε όλους χαρούμενους. Έτσι, αυτή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, εστιάστε σε αυτό που θέλετε από τη σχέση σας - και τη ζωή σας.

Αγοράστε ένα ωραίο μπουκάλι κρασί, κουλουριαστείτε και αφιερώστε λίγο χρόνο για να φτιάξετε τη λίστα ενός ζευγαριού. Δεν είστε σίγουροι από πού να αρχίσετε; Απλά αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη. Που θέλεις να πας? Τι θέλετε να πετύχετε; Πώς μοιάζει το σπίτι των ονείρων σας; Τώρα που έχετε καθιερωθεί ως παντρεμένο ζευγάρι, μπορεί να είναι ρομαντικό να ανυπομονείτε για την κοινή σας ζωή.

Ξαναζήστε το πρώτο σας ραντεβού

Εάν θέλετε να επιστρέψετε αμέσως στο ξεκίνημά σας, η επανεξέταση του πρώτου σας ραντεβού μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να κρατήσετε αυτή τη σπίθα ζωντανή. Εάν εξακολουθείτε να μένετε στην περιοχή όπου συναντηθήκατε, κάντε κράτηση στο ίδιο μπαρ ή εστιατόριο όπου ξεκίνησαν όλα. Αν όχι, προσπαθήστε να αναδημιουργήσετε το γεύμα ή επιλέξτε ένα άλλο σημαντικό γεγονός για να το ξαναζήσετε, όπως τη στιγμή που είπατε για πρώτη φορά «σ’ αγαπώ» ή όταν αρραβωνιαστήκατε. Μπορεί να σας βοηθήσει να επαναφέρετε αυτό το συναίσθημα φλερτ από την αρχή της σχέσης και να σας υπενθυμίσει γιατί ερωτευτήκατε εξαρχής.

Κάντε κράτηση για λίγο χρόνο μακριά

Εάν θέλετε πραγματικά να εστιάσετε στον ποιοτικό χρόνο, το να φύγετε μαζί είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσετε την πρώτη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ως παντρεμένο ζευγάρι. Μπορείτε να κάνετε κράτηση για μια νύχτα μακριά ή να κάνετε διακοπές μεγαλύτερης διάρκειας - αρκεί να μην χρειαστεί να ασχοληθείτε με κανέναν άλλο για λίγο. Σκεφτείτε να πάτε κάπου ζεστά για ένα παρατεταμένο Σαββατοκύριακο ή ίσως να κλείσετε ένα κοντινό πολυτελές ξενοδοχείο με υπαίθριο τζάκι για τη νύχτα. Εάν ένα διανυκτέρευση δεν ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας, μην ανησυχείτε. Ακόμη και η εξερεύνηση μιας νέας πόλης ή γειτονιάς για το απόγευμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε αναμνήσεις μαζί.

Κρατήστε απόσταση από την τεχνολογία

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να επανασυνδεθείτε με τον σύντροφό σας είναι να αφαιρέσετε την τεχνολογία από την εξίσωση. Γιατί να μην βγείτε εκτός δικτύου για λίγο αυτή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Συμφωνήστε ότι τα τηλέφωνα προορίζονται μόνο για χρήση έκτακτης ανάγκης και προγραμματίστε μια υπέροχη μέρα μαζί. Μπορείτε να επισκεφτείτε ένα μουσείο, να πάτε για δείπνο και μια ταινία ή να περάσετε λίγο χρόνο στη φύση με μια πεζοπορία ή μια βόλτα με το ποδήλατο. Ή, κάντε το πραγματικά οικείο και μην φύγετε καν από το σπίτι (ή το κρεβάτι) - η επιλογή είναι εντελώς δική σας.

7 πράγματα για να κάνετε την ημέρα του πρώτου σας Αγίου Βαλεντίνου ως παντρεμένο ζευγάρι

Προσκαλέστε ζευγάρια

Αν θέλετε να το κρατήσετε χαλαρό φέτος, το να περνάτε χρόνο με φίλους και οικογένεια είναι μια εξαιρετική επιλογή. Προσκαλέστε μερικά άλλα ζευγάρια που μπορεί να ξεπεράσουν λίγο την εμπειρία της σαμπάνιας και των τριαντάφυλλων και επικεντρωθείτε στη χαλάρωση με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν.

Πηγή: brides.com

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share