Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δώστε βάση: 6 συζητήσεις που πρέπει να κάνετε με τη μέλλουσα πεθερά σας

Τώρα που γίνεστε μέλος της οικογένειας

3 Φεβρουαρίου 2022 17:06
Δώστε βάση: 6 συζητήσεις που πρέπει να κάνετε με τη μέλλουσα πεθερά σας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όσο καλά και αν τα πηγαίνετε ήδη με τη μέλλουσα πεθερά σας, προτού βρεθείτε στολισμένες με το νυφικό των ονείρων σας, έτοιμες να παντρευτείτε τον έρωτα της ζωής σας, υπάρχει κάτι ακόμα που πρέπει να κάνετε.

Παράλληλα, ανακαλύψτε εδώ 9 + 1 συμβουλές για το πως να αντιμετωπίσετε την απιστία σε έναν γάμο.

Τώρα που γίνεστε μέλος της οικογένειας, είναι σημαντικό να καθίσετε και να συνομιλήσετε από καρδιάς με τη μαμά του αγαπημένου σας. Αυτή η συνομιλία θα είναι μια κρίσιμη ευκαιρία για να βεβαιωθείτε ότι έχετε καλύψει όλες τις βάσεις και τις προσδοκίες σας προτού σας περάσουν τα στέφανα.

Ποια θέματα όμως πρέπει να καλύψει αυτή η κρίσιμη συζήτηση; Ποιες είναι οι ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε; Σας καλύψαμε καθώς προετοιμάζεστε. Διαβάστε παρακάτω για τις έξι συνομιλίες που θα έχετε με τη μέλλουσα πεθερά σας πριν περπατήσετε σε αυτόν τον διάδρομο.

Ποιο είναι το ένα πράγμα που πρέπει να γνωρίζω;

Ξεκινήστε μια συζήτηση με τη μέλλουσα πεθερά σας για οτιδήποτε πρέπει να γνωρίζετε για τον γιο της που μπορεί να μην το ξέρετε ήδη. Μπορεί να είναι σε θέση να σας πει μερικές αστείες ιστορίες από την παιδική ηλικία που δεν έχετε ξανακούσει, και αυτές είναι γενικά οι ξεκαρδιστικές ιστορίες που δεν θα αφήσετε ποτέ τον μελλοντικό σύζυγό σας να ξεχάσει.

Τι να κάνω αν πεινάσει;

Μπορεί να μην έχετε βιώσει ακόμα το ότι ο άλλος είναι πραγματικά πεινασμένος, αλλά η μαμά του πιθανότατα να έχει. Ο καθένας θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα μικρό ενισχυτικό πληροφοριών σχετικά με το πώς να ευχαριστήσει κάποιον με πεινασμένη διάθεση. Αλμυρό ή γλυκό, ποιο σνακ είναι το καλύτερο;

Δώστε βάση: 6 συζητήσεις που πρέπει να κάνετε με τη μέλλουσα πεθερά σας

Ξεκαθάρισε ότι δεν τη διώχνεις από τη ζωή σου

Ξεκαθαρίστε της ότι ενώ θα είστε το άτομο που θα περνάει τον περισσότερο χρόνο με το παιδί της, δεν την απωθείτε από τη ζωή τους. Αυτό θα της προσφέρει μια τεράστια χαρά και άνεση.

Μπορείτε να είστε υπεύθυνοι για ορισμένες γιορτές

Οι γιορτές μπορεί να αποτελέσουν αντικείμενο διαμάχης, ειδικά καθώς ένα ζευγάρι φέρνει κοντά δύο οικογένειες. Εάν υπάρχουν κάποιες παραδοσιακές γιορτές που αρέσει να φιλοξενεί η μελλοντική σας η πεθερά, ενημερώστε της ότι θα θέλατε να τις κάνετε στο σπίτι της.

Θα μιλήσουμε για παιδιά όταν είμαστε έτοιμοι

Αν και μπορεί να είναι άβολο, αυτός είναι ένας σημαντικός βασικός κανόνας που πρέπει να τεθεί. Δεδομένου ότι υπάρχει ένα δαχτυλίδι στο δάχτυλό σας, η μέλλουσα πεθερά σας μπορεί ήδη να οδηγεί το παιδικό τρένο. Ενημερώστε της ότι θα ανοίξετε τις πύλες για μωρουδιακή συζήτηση όταν εσείς και ο σύντροφός σας είστε έτοιμοι.

Θα είναι πάντα η μαμά

Πείτε το ξανά και ξανά: Θα είναι πάντα η μαμά του συντρόφου σας και υπάρχουν ορισμένα πράγματα και ρόλοι που μόνο μια μητέρα μπορεί να κάνει και να καλύψει. Δεν προσπαθείς να την αντικαταστήσεις με κανέναν τρόπο.

Πηγή: brides.com

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share