Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πρώτη συνάντηση με τους γονείς του τα Χριστούγεννα; 6 + 1 συμβουλές για να πάνε όλα καλά

Η τελευταία συμβουλή είναι η πιο σημαντική

24 Δεκεμβρίου 2021 15:28
Πρώτη συνάντηση με τους γονείς του τα Χριστούγεννα; 6 + 1 συμβουλές για να πάνε όλα καλά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παραμονή Χριστουγέννων και επρόκειτο να γνωρίσεις τα πεθερικά σου στο ρεβεγιόν; Μπορεί να έχεις αγχωθεί και να σε έχει πιάσει φαγούρα για αυτή την πρώτη συνάντηση, μιας και είναι σημαντικό να κάνεις καλή εντύπωση στους γονείς του. Ωστόσο, πάρε μια βαθιά ανάσα και σκέψου ότι όλα θα πάνε καλά. Μάλιστα, οι παρακάτω συμβουλές θα σε βοηθήσουν να κλέψεις και τη δική τους καρδιά εκτός του γιού τους.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ τα 4+1 σημάδια που δείχνουν ότι είναι ερωτευμένος μαζί σας.

Να χαμογελάς

Κατά τη διάρκεια του δείπνου είναι σημαντικό να χαμογελάς. Το χαμόγελο δείχνει ότι βρίσκεσαι εκεί με τη θέληση σου και ότι περνάς καλά, ενώ παράλληλα μεταδίδει και θετικά vibes. Προσοχή, το χαμόγελο να είναι αληθινό και μέσα από την καρδιά σου.

Βοήθησε στις ετοιμασίες

Πρόσφερε στην μητέρα του την βοήθεια σου για την ετοιμασία του τραπεζιού. Μπορείς να τη βοηθήσεις να κόψεις τη σαλάτα, να στρώσει το τραπέζι ή να φέρει τα πιάτα.

Πρώτη συνάντηση με τους γονείς του; 5 + 1 συμβουλές για να πάνε όλα καλά

Άσε το κινητό στην άκρη

Μπορεί το κινητό να είναι κομμάτι της καθημερινότητάς σου και να το τσεκάρεις συχνά. Ωστόσο, θυμήσου ότι δεν είναι ευγενικό να κάθεσαι στο τραπέζι αγκαλιά με το τηλέφωνό σου. Δείχνεις αδιάφορη και απαξιωτική, απέναντι στη συνάντηση.

Φέρε ένα δώρο

Φρόντισε να μην πας με άδεια χέρια, μιας και οι άνθρωποι θα έχουν κάνει τόσες ετοιμασίες για να σε υποδεχτούν. Διάλεξε ένα δώρο που θα τους συγκινήσει, όπως μία κορνίζα, το αγαπημένο τους γλυκό ή ένα κολιέ για την πεθερά και ένα κομπολόι για τον πεθερό.

Πρώτη συνάντηση με τους γονείς του; 5 + 1 συμβουλές για να πάνε όλα καλά

Συζήτησε για διάφορα θέματα

Να δείχνεις ανοιχτή στη συζήτηση μαζί τους και αν είσαι πρόθυμη να μιλήσεις για διάφορα θέματα. Παράλληλα, δείξε ενδιαφέρον και για τα δικά τους ενδιαφέροντα και χόμπι.

Ευχαρίστησε για το δείπνο και τη φιλοξενία

Φυσικά μην ξεχάσεις να ευχαριστήσεις για το δείπνο και την ευχαριστία και να τους ευγνωμονήσεις για όλα όσα ετοίμασαν. Κάνε ένα θετικό σχόλιο για τον γιο τους και πες ότι πέρασες πολύ όμορφα.

Να είσαι ο εαυτός σου

Ωστόσο, να θυμάσαι ότι το πιο σημαντικό απ' όλα είναι να είσαι ο εαυτός σου. Οι γονείς του θέλουν να γνωρίσουν τον πραγματικό άνθρωπο, με τον οποίο ερωτεύτηκε ο γιός τους.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share