Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Μετά από βραδιά swinging έκανα σχέση με δύο γυναίκες"

Αληθινή ιστορία που διχάζει!

22 Σεπτεμβρίου 2021 13:06
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

"Φανταστείτε μια παραδοσιακή, ευτυχισμένη, υγιή σχέση - στη συνέχεια πολλαπλασιάστε την επί τρία και έχετε τη δική μας", αναφέρει ο 27χρονος, ο οποίος βρίσκεται συνήθως στη... μέση.

Όχι μόνο στους δύο χωρά και τρίτος, αλλά φαίνεται πως είναι το μυστικό για μια σεξουαλική ζωή «όνειρο».
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ένα τρίο από το Κονέκτικατ των ΗΠΑ, ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα της κρεβατοκάμαράς του, όπου το στρώμα του είναι… τριπλό!

Και επειδή οι τρεις δεν είναι συνωστισμός στο κρεβάτι, αλλά λόγος για να τους κοιτούν με μισό από τη ζήλια, η τριάδα «φωτιά» δεν διστάζει να αποκαλύψει λεπτομέρειες της πολυμορφικής και ιδιαίτερης αυτής σχέσης.

«Προφανώς έκανα σεξ και με τις δύο από την αρχή, ωστόσο δεν συνευρεθήκαμε όλοι μαζί, παρά μετά από μερικούς μήνες», εξομολογείται στο Jam Press ο 27χρονος Steven Bolden, ο οποίος, από τον Μάιο του 2020, βρίσκεται σε σχέση με την 21χρονη Daniella Masciola, και την 26χρονη Priscilla Soares.

Δείτε με την ευκαιρία: Καυτή ιστορία swinging: «Έκανα έρωτα και με τους δύο γονείς του συντρόφου μου»

Όπως για πολλούς ίσως άνδρες, έτσι και για τον Bolden ήταν ένα «όνειρο» που για τον ίδιο ωστόσο «έγινε πραγματικότητα».

Η Masciola ήταν αυτή που μπήκε στη μέση του (αρχικού) ζευγαριού το οποίο ήταν μαζί από το 2019, ωστόσο όχι μόνο δεν το χώρισε, αλλά ενίσχυσε τη σχέση του, δίνοντας άλλη έννοια στο τρίτο πρόσωπο.

Έκτοτε η ζωή του 27χρονου άλλαξε προς το καλύτερο.

«Συναντηθήκαμε τυχαία, ωστόσο είναι σαν να προοριζόμασταν να είμαστε μαζί», υποστηρίζει η Masciola, η οποία γνώρισε το ζευγάρι όταν πήγε να αγοράσει παπούτσια στο κατάστημα που εργαζόταν για τα γενέθλια της Soares.
Ο Bolden τότε της ζήτησε να πείσει τη σύντροφό του να μην αγοράσει τα παπούτσια, καθώς της τα είχε πάρει για δώρο κρυφά.

Έτσι και έγινε, με τον 27χρονο να επιστρέφει μετά από μία ή δύο εβδομάδες αργότερα προκειμένου να ευχαριστήσει τη νεαρή πωλήτρια με ένα κουτί σοκολάτες.

Και μπορεί η Masciola να τον βρήκε από την πρώτη στιγμή «πολύ ελκυστικό», ωστόσο «ανησυχούσε ότι ήταν άπιστος».

Μόνο που ο Bolden είχε άλλα σχέδια στο μυαλό του και σε αυτά συμπεριλαμβάνονταν όλοι τους!

Αφού συναντήθηκαν ξανά και «κόλλησαν», καθώς η «χημεία» μεταξύ τους ήταν εμφανής, ο 27χρονος αποφάσισε πως ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα της σχέσης τους: να γνωρίσει όχι τους γονείς του, αλλά την άλλη του... σχέση!

Μετά από μερικούς μήνες, τα τρία ερωτοχτυπημένα… πουλάκια είχαν φτιάξει τη δική τους φωλιά που είχε αρκετό χώρο για όλους. Στις περισσότερες τουλάχιστον περιπτώσεις.

Οι τρεις τους δηλώνουν πλέον πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και μπορεί η Masciola να μην ζει μαζί τους, ωστόσο μοιράζονται το ίδιο κρεβάτι σχεδόν κάθε βράδυ.

Αυτό μάλιστα φαίνεται πως είναι και το δυσκολότερο κομμάτι της σχέσης τους. Όχι τα μπερδέματα κατά τη διάρκεια των ερωτικών περιπτύξεων, αλλά ο… ύπνος, καθώς όλοι τους θέλουν να κοιμούνται απ' έξω.

Και όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, ο άνδρας είναι αυτός που έχει τον τελευταίο λόγο, με αποτέλεσμα ο Bolden να βρίσκεται στη μέση το 99% των περιπτώσεων. Μικρό το τίμημα θα μπορούσε να υποστηρίξει κανείς.

Το τρίο έχει πάντως βρεθεί στο επίκεντρο αρνητικών και επικριτικών σχολίων για τη σχέση του, με πολλούς να χαρακτηρίζουν τις νεαρές γυναίκες ανόητες και χειραγωγημένες, αλλά και τον εραστή τους νάρκισσο, ανασφαλή ακόμα και ομοφυλόφιλο που φοβάται να αποκαλυφθεί.

«Νομίζω ότι όλο αυτό το μίσος προέρχεται πραγματικά από τη ζήλια τους», απαντά ο Bolden.

Η πολυγαμία προκαλεί τις οργισμένες αντιδράσεις πολλών φεμινιστικών ομάδων, οι οποίες κάνουν λόγο για εκμετάλλευση των γυναικών, ωστόσο από την πλευρά του, ο 27χρονος τονίζει ότι δεν πρέπει να είναι πια ταμπού.
«Μια μεγάλη εσφαλμένη αντίληψη θέλει το τρίο να είναι σεξουαλικά ελεύθερο να πηγαίνει και με άλλους και ότι είμαστε βασικά swingers, κάτι που δεν ισχύει καθόλου. Φανταστείτε μια παραδοσιακή, ευτυχισμένη, υγιή σχέση - στη συνέχεια πολλαπλασιάστε την επί τρία και έχετε τη δική μας», υποστηρίζει.

TAGS
 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share