Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

8+1 σημάδια που δείχνουν ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου ακόμα κι αν δεν το λέει

Είναι τελικά ερωτευμένος ή μήπως όχι;

6 Ιουλίου 2021 12:58
8+1 σημάδια που δείχνουν ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου ακόμα κι αν δεν το λέει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται λέει ο σοφός λαός. Και είναι αλήθεια.

Επίσης, λέμε ότι δεν χρειάζεται να πεις σε κάποιον ότι τον αγαπάς, αρκεί να του το δείξεις.

Μερικοί όμως δεν τα «πιάνουμε» αμέσως τα σήματα που μας στέλνουν οι άλλοι.

Σημάδια υπάρχουν, αρκεί να προσέχεις για να τα παρατηρήσεις.

Αν βγαίνεις με κάποιον ή κάποιος σου αρέσει και ακόμα δεν έχετε πει τις «big words» και δεν ξέρεις τι πραγματικά νιώθει, μπορείς να το καταλάβεις αξιολογώντας τα σημάδια.

Μπορεί να μην είναι τύπος των λέξεων αλλά των πράξεων. Ναι, μας αρέσουν να το ακούμε αλλά είναι καλύτερο να το δείχνει και να ισχύει παρά να το λέει και να είναι ψέμα, σωστά;

Τι κάνει λοιπόν ένας ερωτευμένος άνδρας; Δες τα σημάδια και μας ευχαριστείς αργότερα!

  • Θέλει να σε γνωρίσει στους φίλους του

Είναι σημαντικό για έναν άνδρα οι φίλοι του. Αν σε γνωρίσει σε αυτούς και δεν σε κρύβει είναι καλό σημάδι. Επίσης, αν θέλει να γνωρίσει τους δικούς σου φίλους, γίνεται πιο επίσημο. Φυσικά, θες να κάνεις καλή εντύπωση. Το να πάρεις την άτυπη «έγκρισή τους» είναι win.

  • Επικοινωνεί τα αισθήματά του

Αν σου δείχνει στοργή, ότι του λείπεις, ότι θέλει να σε βλέπει και να περνά χρόνο μαζί σου, τα συναισθήματά του είναι αληθινά. Μπορεί ακόμη να μην σου έχει εξομολογηθεί τον έρωτά του, αλλά όλα τα γύρω-γύρω είναι εξίσου σημαντικά.

  • Σου κάνει δώρα

Δεν μιλάμε για πανάκριβα δώρα εντυπωσιασμού. Αλλά αν σου παίρνει κάτι μικρό, συμβολικό, που έχει σημασία για σένα, τότε σημαίνει ότι σε σκέφτεται και ξέρει τι θα ήθελες.

  • Σε κοιτάει

Αν τον πιάνεις να σε κοιτά με τρυφερότητα, ακόμα και αν δεν λέει τίποτα, τότε πρέπει να καταλάβεις. Η οπτική επαφή είναι σημαντική. «Με τα μάτια μιλάμε εμείς»!

8+1 σημάδια που δείχνουν ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου ακόμα κι αν δεν το λέει

  • Δεν έχουν να κάνουν όλα με το σεξ

Σημαντικό. Αν συναντιέστε μόνο για σεξ, κάπου το έχουμε χάσει. Αν βγαίνετε ή μένετε σπίτι, κάνετε πράγματα μαζί, τότε είναι κάτι παραπάνω από «χαλαρά». Το σεξ είναι θεμελιώδες, αλλά ότι το μοναδικό.

  • Περνάει χρόνο μαζί σου

Σε έχει προτεραιότητα και δεν χάνει καιρό να σε δει. Ακόμη, κι αν έχει δουλειές ή άλλα σχέδια, ξεκλέβει χρόνο για να κάνετε κάτι μαζί.

  • Του αρέσεις όπως είσαι

Η εξωτερική εμφάνιση παίζει ρόλο αλλά στο τέλος δεν μένει αυτή. Αν του αρέσεις και χωρίς τακούνια, μακιγιάζ και φανταχτερά ή σέξι ρούχα, κάτι σημαίνει αυτό. Επίσης, αν σε θέλει για τον χαρακτήρα σου που πάει πακέτο με τα μειονεκτήματα που έχουμε όλοι και βλέπει πίσω από αυτά, τότε he is a keeper.

  • Σε σκέφτεται

Δεν σε «γράφει». Σε παίρνει τηλέφωνο ή σου στέλνει μηνύματα να δει τι κάνεις. Ρωτάει για την μέρα σου και ενδιαφέρεται πραγματικά για την απάντηση. Μπορεί να σου στείλει λουλούδια ή μια κάρτα, να σου πάρει μια σοκολάτα (no reason!). Έχεις ακόμα αμφιβολίες;

σημάδια που δείχνουν ότι είναι ερωτευμένος

  • Έχει μάτια μόνο για σένα

Δεν κοιτάει άλλες, δεν στέλνει σε άλλες, δεν βγαίνει με άλλες, δεν θέλει άλλες. Μπορεί να είναι κλισέ αλλά πολύ σημαντικό. Θέλει να είναι μαζί σου και μόνο. This is love.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share