Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αληθινή ιστορία 34χρονης Νίκης: "Θα γνωρίσω στην κουνιάδα μου τον πρώην μου, γιατί είμαι έγκυος στο παιδί του"

Μια ιστορία που συγκλονίζει!

2 Μαρτίου 2021 14:10
Αληθινή ιστορία 34χρονης Νίκης:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 34χρονης Νίκης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" του Open.

Διαβάστε την ιστορία:

Η 34χρονη Νίκη έμεινε έγκυος από τον πρώην σύντροφο της με τον οποίο είχαν χωρίσει γιατί εκείνος ήθελε να πάει στην Γερμανία να δουλέψει. Τώρα θέλει να τον γνωρίσει στην αδερφή του νέου της συζύγου ώστε να τον έχει από κοντά γιατί δεν τον έχει ξεπεράσει.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

Αληθινή ιστορία: "Η γυναίκα μου έκανε σχέση με έναν άντρα 10 χρόνια μικρότερο αλλά τώρα λέει ότι χώρισε. Να μείνω ή να φύγω;"

Το Athensmagazine.gr θα σας παρουσιάσει την αληθινή ιστορία του Άρη, ο οποίος δεν ξέρει τι να κάνει με τη γυναίκα του. Να μείνει ή να φύγει;

Διαβάστε την προσωπική ιστορία του:

Η γυναίκα μου, έκανε σχέση με έναν άντρα 10χρόνια μικρότερο.

Έχουμε δύο παιδάκια 2 και 5 ετών. Είναι 43 και είμαι 45, είμαστε παντρεμένοι 10 χρόνια. Δεν μου είχε δώσει ποτέ δικαίωμα, νόμιζα πως είχαμε έναν ευτυχισμένο γάμο.

Βρήκα τυχαία στο κινητό της φωτογραφίες τους από ταξίδια που μου έλεγε ότι έφευγε με τη δουλειά της. Την έπιασα και της είπα ότι τα ξέρω όλα. Τα παραδέχτηκε και μου είπε πως έχει χωρίσει εδώ και δυο μήνες διότι με αγαπάει και δεν το έβρισκε σωστό.

Δεν την πιστεύω αλλά έχουμε δυο παιδιά μαζί και τόσα χρόνια κοινής πορείας. Προσπάθησε να με πλησιάσει ερωτικά αλλά δεν μου βγαίνει μετά από όλα αυτά. Νομίζω πως βαθιά μέσα μου, ίσως και να την μισώ λίγο.

Να μείνω ή να δώσω ένα τέλος;

Άρης

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share