Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αληθινή ιστορία 32χρονης Λίντας: «Αν ο εραστής μου κάνει παιδί με τη γυναίκα του, θα πω ότι το παιδί μου είναι δικό του» (Video)

Μια ιστορία βγαλμένη από τη ζωή!

15 Φεβρουαρίου 2021 13:17
Αληθινή ιστορία 32χρονης Λίντας: «Αν ο εραστής μου κάνει παιδί με τη γυναίκα του, θα πω ότι το παιδί μου είναι δικό του» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 32χρονης Λίντας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" του Open.

Διαβάστε την ιστορία:

Η Λίντα είναι παντρεμένη κι έχει ένα παιδάκι ενώ διατηρεί εδώ και καιρό εξωσυζυγική σχέση με τον συνέταιρο του άντρα της. Ο εραστής της σκέφτεται να κάνει παιδί με την σύζυγό του και η Λίντα θέλει να σταθεί εμπόδιο σε αυτή του την επιθυμία γιατί φοβάται μην τυχόν και τον χάσει αν πραγματοποιηθεί. Σκοπεύει λοιπόν, αν προκύψει κάτι τέτοιο να πει στον εραστή της ότι το παιδί της είναι δικό του.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

Αληθινή ιστορία 31χρονης Κάλιας: "Υποψιάζομαι ότι ο άνδρας μου τα έχει με τη γυναίκα του πατέρα μου"

Η Κάλια είναι 31 ετών και είναι παντρεμένη. Το τελευταίο διάστημα διανύει μία πολύ δύσκολη κατάσταση καθώς της έχουν μπει υποψίες ότι ο άνδρας της έχει παράνομη σχέση με τη γυναίκα του πατέρα της η οποία έχει 30 χρόνια διαφορά με αυτόν.

Δείτε το επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share