Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αληθινή ιστορία 32χρονης Ματίνας: «Για να μην με χωρίσει ο κουνιάδος μου θα του πω...»

Εσείς συμφωνείτε με αυτό που θα κάνει;

29 Ιανουαρίου 2021 14:47
Αληθινή ιστορία 32χρονης Ματίνας: «Για να μην με χωρίσει ο κουνιάδος μου θα του πω...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 32χρονης Ματίνας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" του Open.

Διαβάστε την ιστορία:

Η Ματίνα είναι αρραβωνιασμένη και έχει κάνει παράλληλη σχέση και με τον αδερφό του μελλοντικού συζύγου της. έμεινε έγκυος από τον αρραβωνιαστικό της και για να μην χάσει τον κουνιάδο της σκοπεύει να του πει ότι το παιδί είναι δικό του.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

Αληθινή ιστορία 40χρονης Μίνας: "Για να βλέπω τον εραστή μου, λέω στον άνδρα μου ότι προσέχω την πεθερά μου"

Η 40χρονη Μίνα είναι παντρεμένη εδώ και 5 χρόνια. Ο σύζυγός της έχει μία μικρή επιχείρηση και τρέχει από το πρωί μέχρι το βράδυ, κάτι που στεναχωρεί την Μίνα μιας και δεν την βλέπει με αυτόν τον τρόπο. Εδώ και 6 μήνες η Μίνα έχει ξεκινήσει μία εξωσυζυγική σχέση. Ο εραστής της Μίνας ξέρει ότι είναι παντρεμένη.

Η Μίνα πάντως θεωρεί είναι πολύ νωρίς για να σκέφτεται αν πρέπει αν χωρίσει με τον σύζυγό της για να είναι με τον εραστή της. Η μητέρα του άντρα της έπαθε πρόσφατα ατύχημα και δεν μπορεί να κουνηθεί και έχει αναλάβει να την φροντίζει η Μίνα.

Εκείνη εκμεταλλεύτηκε εκείνη την κατάσταση για να βρίσκεται με τον εραστή της. Λέει στον άντρα της ότι θα πάει στην μητέρα της το βράδυ αλλά δεν πάει. Πάει την επόμενη μέρα.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share