Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

"Μετά το διαζύγιό μου, με φλέρταρε ο κρεοπώλης αλλά στο κρεβάτι είναι χάλια. Να του δώσω δεύτερη ευκαιρία;"

Αληθινή ιστορία αναγνώστριας

26 Ιανουαρίου 2021 20:24
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αληθινή ιστορία: Πέρυσι τέτοια εποχή περίπου πήρα διαζύγιο μετά από 10 χρόνια γάμου. Χαζά προβληματάκια, χαζοί τσακωμοί, χαζά πείσματα, όλες αυτές οι χαζομάρες οδήγησαν στο διαζύγιο με δύο μικρά παιδάκια που κάθε εβδομάδα παίρνουν την τσαντούλα τους και πάνε στο σπίτι του μπαμπά τους και μετά στο δικό μου.

Από τότε που ήμουν ακόμα σε διάσταση με το σύζυγό μου έτυχε το κρεοπωλείο της γειτονιάς μου να αναλάβει ο γιος του κρεοπώλη μας, επειδή ο πατέρας του βγήκε στη σύνταξη. Από την πρώτη μέρα που με είδε άρχισε να μου την πέφτει. Δεν ήξερε την οικογενειακή μου κατάσταση, ήξερε μόνο ότι του άρεσα.

Στην αρχή δεν ήθελα πολλά πολλά. Είχα και προβλήματα στο κεφάλι μου αλλά με τον καιρό και αφού βγήκε το διαζύγιο μου σκέφτηκα να του δώσω μία ευκαιρία.

Ωραίο παλικάρι ψηλό, συμπαθητικό, λίγο μικρότερος από μένα (περίπου 35 ετών). Μου κίνησε το ενδιαφέρον. Κάθε φορά που πήγαινα στο κρεοπωλείο μου έκανε κοπλιμέντα και καμιά φορά μου έβαζε παραπάνω κρέας χωρίς να το ζυγίζει. Δεν τον ένοιαζε αν ήμουν μόνη, με τα παιδιά μου ή αν ήταν κι άλλοι πελάτες εκείνη την ώρα μπροστά. Με φλέρταρε διακριτικά μέχρι που από ένα σημείο και μετά σκέφτηκα «Ελεύθερη είμαι γιατί όχι;».

Αληθινή εξομολόγηση

Τον βρήκα στο Facebook και τον έκανα add. Άλλο που δεν ήθελε. Μία που του έστειλα αίτημα φιλίας, μία που το δέχτηκε και μία στο καπάκι που μου έγραψε. Για να μη σας τα πολυλογώ κανονίσαμε να βγούμε για καφέ.

Πέρασα πάρα πολύ ωραία και δεν το περίμενα. Ήταν πολύ ευχάριστος, πολύ gentleman, με χιούμορ, με τρόπους και όλα όσα θέλει μία γυναίκα από τον άντρα, με τον οποίο βγαίνει ραντεβού.

Τη δεύτερη φορά που βγήκαμε με κάλεσε σπίτι του (καταλαβαίνετε γιατί) και είπα να μην χάσω την ευκαιρία. Μόνη μου τόσο καιρό, σεξ είχα ξεχάσει από πότε είχα να κάνω, γιατί να μην τον δοκιμάσω;

Πλήρης απογοήτευση. Όσο καλός, ευγενικός, ευχάριστος κι αν είναι σαν άνθρωπος, τόσο χάλια ε’ιναι στο σεξ. Ήταν σαν το αστείο που λέμε για τους καταδρομείς: «Μπήκες, βγήκες και χαμπάρι δεν σε πήραμε». Άσε που δεν πρόλαβα να καταλάβω ποτέ τελείωσε.

Δεν ξέρω, πολύ απογοητεύτηκα. Άλλο έδειχνε να είναι και άλλο αποδείχθηκε, όχι ότι το σεξ είναι το σημαντικότερο, είναι όμως και αυτός ένας βασικός τομέας. Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. Να του δώσω μία δεύτερη ευκαιρία ή δεν αξίζει τον κόπο; Είμαι πολύ μπερδεμένη και μετά από αυτό, τον αποφεύγω. Δεν θέλω να νομίζει ότι απογοητεύτηκα επειδή δεν ήταν καλός στο κρεβάτι, αλλά δυστυχώς αυτό ακριβώς έγινε.

Να τον ξαναδώ ή να το αφήσω;

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share