Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αληθινή ιστορία 34χρονης Ιουλίας: "Με την πεθερά μου έχουμε τον ίδιο εραστή, θα την παγιδεύσω!"

Ποιος είναι ο σκοπός της Ιουλίας;

21 Ιανουαρίου 2021 13:47
Αληθινή ιστορία 34χρονης Ιουλίας:

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 34χρονης Ιουλίας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" του Open.

Διαβάστε την ιστορία:

Η Ιουλία είναι παντρεμένη 9 χρόνια και έχει δύο παιδιά. Η σχέση με τον σύζυγο της έχει ρουτινιάσει με τον καιρό και εκείνη αναγκάστηκε να στρέψει την προσοχή της αλλού. Τους τελευταίους 6 μήνες διατηρεί κρυφά σχέση με έναν άλλον άντρα που όμως τα έχει, όπως ανακάλυψε, και με την πεθερά της.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

Αληθινή ιστορία 23χρονης: «Όλοι με κατακρίνουν! Ερωτεύτηκα έναν άντρα 15 χρόνια μεγαλύτερο μου!»

«Όλοι με κατακρίνουν! Ερωτεύτηκα έναν άντρα 15 χρόνια μεγαλύτερο μου!». Επίσης, διαβάστε μια αληθινή ιστορία 50χρονου στο Athensmagazine.gr: «Κοιτάω νέες γυναίκες γιατί η δικιά μου μεγάλωσε και δεν με ικανοποιεί»

Η ιστορία 23χρονης:

Λένε πώς η ηλικία δεν παίζει ρόλο στον έρωτα. Μπορεί να σε γοητεύσει και ένας άνθρωπος μεγαλύτερος ή και μικρότερος ηλικιακά από εσένα. Εγώ ερωτεύτηκα έναν άντρα 15 χρόνια μεγαλύτερο μου! Δεν καταλαβαίνω γιατί η οικογένεια μου και οι άνθρωποι του περιβάλλοντος μου με κατακρίνουν.

Ναι είμαι 23 και εκείνος 38… και;; Εγώ πάντα σκεφτόμουν πιο ώριμα από την ηλικία μου. Τα συνομήλικα αγόρια ποτέ δε μπόρεσαν να καταλάβουν τον τρόπο που σκέφτομαι.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπόρεσα ποτέ να κάνω σχέση μαζί τους. Με τράβαγαν πάντα οι μεγαλύτεροι και πιο ώριμοι άντρες. Στο παρελθόν είχα δημιουργήσει ερωτικές σχέσεις και με άλλους μεγαλύτερους άντρες αλλά αυτή τη φορά είναι διαφορετικά.

Αληθινή ιστορία 23χρονης

Με τον Παύλο πιστεύω ότι θα περάσουμε όλη μας τη ζωή μαζί. Αποφάσισα λοιπόν να μιλήσω γι' αυτόν στους γονείς μου… Η αντίδραση τους ήταν ακραία…

Η μητέρα μου άρχισε να φωνάζει πως αυτός ο άνθρωπος δεν κάνει για εμένα και πως θα την στείλω στο νοσοκομείο, ο πατέρας μου δεν ήθελε να ακούσει τίποτα παραπάνω και με έδιωξε από μπροστά του. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που οι γονείς μου είναι τόσο προκατειλημμένοι με τον άνθρωπό μου πριν καλά καλά τον γνωρίσουν.

Ακόμα και οι φίλοι μου θέλουν να με απομακρύνουν από εκείνον γιατί λένε πως δεν ταιριάζουμε και πως δεν μπορώ να προχωρήσω σοβαρά μαζί του λόγω της μεγάλη διαφοράς ηλικίας… Εγώ είμαι σίγουρη για την απόφαση μου και θα πάω κόντρα σε όλους.. Τον αγαπώ και θα ζήσουμε μαζί!

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share