Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022

Αληθινή ιστορία 23χρονης: «Όλοι με κατακρίνουν! Ερωτεύτηκα έναν άντρα 15 χρόνια μεγαλύτερο μου!»

Λένε πώς η ηλικία δεν παίζει ρόλο στον έρωτα

15 Ιανουαρίου 2021 19:02
Αληθινή ιστορία 23χρονης: «Όλοι με κατακρίνουν! Ερωτεύτηκα έναν άντρα 15 χρόνια μεγαλύτερο μου!»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αληθινή ιστορία 23χρονης στο Athensmagazine.gr: «Όλοι με κατακρίνουν! Ερωτεύτηκα έναν άντρα 15 χρόνια μεγαλύτερο μου!». Επίσης, διαβάστε μια αληθινή ιστορία 50χρονου στο Athensmagazine.gr: «Κοιτάω νέες γυναίκες γιατί η δικιά μου μεγάλωσε και δεν με ικανοποιεί»

Αληθινή ιστορία 23χρονης:

Λένε πώς η ηλικία δεν παίζει ρόλο στον έρωτα. Μπορεί να σε γοητεύσει και ένας άνθρωπος μεγαλύτερος ή και μικρότερος ηλικιακά από εσένα. Εγώ ερωτεύτηκα έναν άντρα 15 χρόνια μεγαλύτερο μου!

Δεν καταλαβαίνω γιατί η οικογένεια μου και οι άνθρωποι του περιβάλλοντος μου με κατακρίνουν.

Ναι είμαι 23 και εκείνος 38… και;;

Εγώ πάντα σκεφτόμουν πιο ώριμα από την ηλικία μου. Τα συνομήλικα αγόρια ποτέ δε μπόρεσαν να καταλάβουν τον τρόπο που σκέφτομαι.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπόρεσα ποτέ να κάνω σχέση μαζί τους. Με τράβαγαν πάντα οι μεγαλύτεροι και πιο ώριμοι άντρες.

Στο παρελθόν είχα δημιουργήσει ερωτικές σχέσεις και με άλλους μεγαλύτερους άντρες αλλά αυτή τη φορά είναι διαφορετικά.

Αληθινή ιστορία 23χρονης

Με τον Παύλο πιστεύω ότι θα περάσουμε όλη μας τη ζωή μαζί. Αποφάσισα λοιπόν να μιλήσω γι αυτόν στους γονείς μου… Η αντίδραση τους ήταν ακραία…

Η μητέρα μου άρχισε να φωνάζει πως αυτός ο άνθρωπος δεν κάνει για εμένα και πως θα την στείλω στο νοσοκομείο, ο πατέρας μου δεν ήθελε να ακούσει τίποτα παραπάνω και με έδιωξε από μπροστά του.

Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που οι γονείς μου είναι τόσο προκατειλημμένοι με τον άνθρωπό μου πριν καλά καλά τον γνωρίσουν.

Ακόμα και οι φίλοι μου θέλουν να με απομακρύνουν από εκείνον γιατί λένε πως δεν ταιριάζουμε και πως δεν μπορώ να προχωρήσω σοβαρά μαζί του λόγω της μεγάλη διαφοράς ηλικίας…

Εγώ είμαι σίγουρη για την απόφαση μου και θα πάω κόντρα σε όλους.. Τον αγαπώ και θα ζήσουμε μαζί!

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share