Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αληθινή ιστορία 29χρονης Άσπας: "Θα βγάλω τρελή την πεθερά μου για να δίνω τη σύνταξή της στον άνεργο εραστή μου"

Έξαλλοι όλοι στον αέρα!

15 Ιανουαρίου 2021 13:28
Αληθινή ιστορία 29χρονης Άσπας:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 29χρονης Άσπας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" του Open.

Διαβάστε την ιστορία:

Η Άσπα έπιασε δουλειά ως γραμματέας σε ένα ιατρείο και έκανε παράνομη σχέση με τον παντρεμένο γιατρό που την προσέλαβε. Η γυναίκα του γιατρού ανακάλυψε ότι κάτι τρέχει με τον σύζυγό της και για αυτό το λόγο ο εραστής της Άσπας της είπε να φύγει από το ιατρείο αλλά και να διακόψουν την σχέση τους. Η Άσπα εξακολουθεί να τον θέλει και σκοπεύει να τον καταγγείλει στην εφορία λόγω οικονομικών ατασθαλιών στην επιχείρησή του, προκειμένου να χωρίσει τη γυναίκα του και είναι και πάλι μαζί.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

Αληθινή ιστορία 32χρονης Λίτσας: "Θα βγάλω τρελή την πεθερά μου για να δίνω τη σύνταξή της στον άνεργο εραστή μου"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 32χρονης Λίτσας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" του Open.

Διαβάστε την ιστορία:

Η 32χρονη Λίτσα είναι παντρεμένη 4 χρόνια, αλλά μέσα της έχει τελειώσει αυτό που ένιωθε για τον άνδρα της και έτσι εδώ και 8 μήνες έχει παράλληλη σχέση με κάποιον που είναι και εκείνος παντρεμένος. Ο εραστής της μάλιστα χώρισε για είναι μαζί της, όμως έμεινε άνεργος και η Λίτσα άρχισε να του δίνει χρήματα από τον κοινό λογαριασμό που έχει με τον σύζυγό της.

Όμως εκείνος το έμαθε και έτσι η Λίτσα θέλει να βγάλει τρελή την πεθερά της για να μπορέσει να δίνει την σύνταξή της στον άνεργο εραστή της.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share