Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αληθινή ιστορία 50χρονου: «Κοιτάω νέες γυναίκες γιατί η δικιά μου μεγάλωσε και δεν με ικανοποιεί»

Έχει παχύνει και το πρόσωπό της έχει αρχίσει να εμφανίζει ρυτίδες!

14 Ιανουαρίου 2021 14:33
Αληθινή ιστορία 50χρονου: «Κοιτάω νέες γυναίκες γιατί η δικιά μου μεγάλωσε και δεν με ικανοποιεί»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αληθινή ιστορία 50χρονου στο Athensmagazine.gr συγκλονίζει και προκαλεί πολλά ερωτηματικά! Διαβάστε παρακάτω και βγάλτε τα συμπεράσματά σας! Επίσης, διαβάστε μια αληθινή ιστορία 43χρονης στο Athensmagazine.gr: «Έπιασα τη 19χρονη κόρη μου με τον σύντροφό μου στο κρεβάτι».

Αληθινή ιστορία 50χρονου:

Είμαι 50 ετών και είμαι παντρεμένος 25 χρόνια! Τη γυναίκα μου την ερωτεύτηκα γιατί ήταν πολύ όμορφη όταν ήταν νέα, όμως όσο περνάνε τα χρόνια τα πράγματα αλλάζουν!

Με τη γυναίκα μυ αποκτήσαμε ένα γιο που σήμερα είναι 22 ετών! Ζήσαμε ωραία χρόνια μαζί όμως πλέον η κατάσταση στο σπίτι έχει γίνει ανυπόφορη!

Τα χρόνια περάσαν και η γυναίκα μου μεγάλωσε, όπως και εγώ άλλωστε, όμως εκείνη άφησε πολύ τον εαυτό της!

Σίγουρα το μεγάλωμα του παιδιού, η δουλειά και οι ευθύνες του σπιτιού την κούρασαν και δεν της άφηναν χρόνο για τον εαυτό της.

Βλέπετε όλα τα βάρη του σπιτιού έπεσαν πάνω τη καθώς είναι πιο οργανωτικός άνθρωπος από εμένα και σίγουρα ήταν καλύτερη στη φροντίδα του παιδιού!

Αληθινή ιστορία 50χρονου

Πάνω σε αυτό δεν έχω να πω τίποτα, όλα αυτά τα χρόνια κρατάει τα ινία του σπιτιού!

Το μόνο που δεν αντέχω πάνω της πια είναι η εξωτερική της εμφάνιση! Άλλαξε προς το χειρότερο! Δεν μοιάζει σε καμία περίπτωση με τη γυναίκα που ερωτεύτηκα πριν χρόνια!

Έχει παχύνει και το πρόσωπό της έχει αρχίσει να εμφανίζει ρυτίδες! Δε λέω ούτε εγώ είμαι όπως με γνώρισε αλλά σε μια γυναίκα φαίνεται περισσότερο η διαφορά από ότι σε έναν άντρα!

Βγαίνω έξω με τους φίλους μου και χαζεύω νέες και περιποιημένες γυναίκες! Τις θαυμάζω είναι να τις πιεις στο ποτήρι, όχι σα τη δικιά μου που δε μου προκαλεί κανένα ερωτικό συναίσθημα πλέον!

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share