Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αληθινή ιστορία 32χρονης Λίτσας: "Θα βγάλω τρελή την πεθερά μου για να δίνω τη σύνταξή της στον άνεργο εραστή μου"

Σατανικό μυαλό!

14 Ιανουαρίου 2021 13:25
Αληθινή ιστορία 32χρονης Λίτσας:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 32χρονης Λίτσας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" του Open.

Διαβάστε την ιστορία:

Η 32χρονη Λίτσα είναι παντρεμένη 4 χρόνια, αλλά μέσα της έχει τελειώσει αυτό που ένιωθε για τον άνδρα της και έτσι εδώ και 8 μήνες έχει παράλληλη σχέση με κάποιον που είναι και εκείνος παντρεμένος. Ο εραστής της μάλιστα χώρισε για είναι μαζί της, όμως έμεινε άνεργος και η Λίτσα άρχισε να του δίνει χρήματα από τον κοινό λογαριασμό που έχει με τον σύζυγό της.

Όμως εκείνος το έμαθε και έτσι η Λίτσα θέλει να βγάλει τρελή την πεθερά της για να μπορέσει να δίνει την σύνταξή της στον άνεργο εραστή της.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

Αληθινή ιστορία: "Χάσαμε τον άντρα μου από κορωνοϊό. Πώς να στηρίξω την 10χρονη κόρη μου αλλά και εμένα;"

Χάσαμε τον άντρα μου από κορωνοϊό. Πώς να στηρίξω την 10χρονη κόρη μου αλλά και εμένα;

Είμαι 45 ετών, μητέρα ενός κοριτσιού 10 ετών. Είχα μια καλή οικογενειακή ζωή και μια καλή σχέση με τον σύζυγό μου. Όλα άλλαξαν πριν από 40 μέρες περίπου. Ο σύζυγός μου προσβλήθηκε από Covid-19. Αρχικά, δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα και θεωρήσαμε ότι ένας άνθρωπος υγιής, χωρίς υποκείμενο νόσημα,50 ετών, θα το ξεπεράσει.

Όμως η κατάσταση του επιδεινώθηκε, χρειάστηκε να νοσηλευτεί και στη συνέχεια να διασωληνωθεί. Τελικά μετά από 12 μέρες σε ΜΕΘ κατέληξε. Εγώ δεν μπορώ να το δεχτώ και να το πιστέψω. Νιώθω διαλυμένη, απελπισμένη, πολύ μόνη και πως έχει τελειώσει και η δική μου ζωή. Αιφνιδιάστηκα, δεν περίμενα τέτοια εξέλιξη και η θλίψη μου είναι βαθιά. Πώς μπορώ μέσα σε αυτήν την κατάσταση να στηρίξω τον εαυτό μου αλλά και το παιδί μου που κι αυτό βιώνει την ξαφνική απώλεια του πατέρα του;

Διαβάστε την απάντηση

Αγαπητή αναγνώστρια,

Εκφράζω ειλικρινά εκ μέρους όλων μας τα θερμά μας συλλυπητήρια. Είναι φοβερά επώδυνη η ιστορία που περιγράφετε και λυπούμαι βαθύτατα για την απώλεια σας. Μέσα σε όλη αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση που βιώνει όλος ο κόσμος, η διαχείριση ενός τόσο σημαντικού πένθους είναι εξαιρετικά σύμπλοκη.

Η απώλεια σας είναι πολύ πρόσφατη. Όλα τα συναισθήματα που περιγράφετε ταιριάζουν απόλυτα σε αυτήν τη φάση. Όσο δύσκολη και εάν είναι η συναισθηματική σας κατάσταση, είναι σημαντικό να μη βιαστείτε να την προσπεράσετε για να πάτε στο παρακάτω στάδιο. Δώστε χώρο στο συναίσθημα σας να ακουστεί και να εκφραστεί. Δώστε χώρο σε εσάς και στην κόρη σας να πενθήσετε. Είναι σημαντικό να επιτρέψετε στην κόρη σας να εκφραστεί και να μη θεωρηθεί το ειλικρινές σας συναίσθημα ως αδυναμία.

Βεβαίως είστε σε διαφορετική θέση. Βεβαίως εσείς έχετε την ευθύνη της και μέσα σε όλη αυτήν την κατάσταση έχετε να τη φροντίσετε, ώστε να μπορέσει να επεξεργαστεί αυτήν την αιφνίδια και δυσάρεστη αλλαγή στη ζωή σας. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας ώστε να μπορέσετε να επεξεργαστείτε πρώτα εσείς κι έπειτα να την οδηγήσετε. Ζητήστε από κάποιον σημαντικό άλλον να σας βοηθήσει.

Λίγος χρόνος με τον εαυτό σας, όταν η κόρη σας είναι στο σχολείο, όταν κοιμάται, όταν είναι με κάποιον παππού, θα βοηθούσε να εστιάσετε σε εσάς και να ανασυνταχθείτε σιγά σιγά.

Είστε υπέροχη και η κόρη σας έχει σίγουρα τον πιο σημαντικό άνθρωπο κοντά της, εσάς. Τα συναισθήματά σας είναι αληθινά και δε χρειάζονται συγκάλυψη, αλλά φιλτράρισμα. Είναι σημαντικό να ξέρει πόσο στενοχωρημένη είστε, πόσο πονάτε, πόσο δύσκολο σας είναι όλο αυτό. Είναι σημαντικό να ξέρει επίσης ότι παρόλα αυτά έχετε τη δύναμη να προχωράτε. Και να γελάστε ξανά.

Δεν έχει νόημα να σας μιλήσω παρηγορητικά, διότι καμία παρηγοριά δε μπορεί να σας είναι βοηθητική. Σας συλλυπούμαι ξανά και σας εκφράζω τη συμπαράσταση και τον θαυμασμό μου για την κινητοποίηση σας προς τη ζωή παρά τα φοβερά σας εμπόδια.

Να είστε καλά. Σας ευχαριστώ.

*Η Ρομίνα Σαλούστρου είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια.

πηγή : mama365

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share