Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022

34χρονη Αννέτα: "Έχω σχέση με τον πρώην της αδερφής μου. Υποψιάζομαι ότι εκείνη τον θέλει πίσω"

Μια αληθινή ιστορία που συγκλονίζει!

15 Δεκεμβρίου 2020 14:06
34χρονη Αννέτα:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 34χρονης Αννέτας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" του Open.

Η 34χρονη Αννέτα τα έχει με τον πρώην άντρα της αδερφής της, η οποία αδερφή της έχει ένα παιδί. Μετά το χωρισμό τους αυτός ζήτησε από την Αννέτα να μεσολαβήσει για να τα ξαναβρούν, αλλά εκείνη έκανε το αντίθετο βάζοντάς της λόγια, ενώ σε εκείνον είπε ότι θα έχουν επικοινωνία μόνο για το παιδί.

Έτσι, τον έφερνε σιγά σιγά κοντά της και έκαναν σχέση. Όμως τον τελευταίο καιρό η αδερφή της τον σκέφτεται και τον θέλει πίσω με αποτέλεσμα η Αννέτα να μην θέλει κάτι τέτοιο.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

Διαβάστε μία ακόμα αληθινή ιστορία από την εκπομπή του Open

"Θα μείνω έγκυος από τον αδερφό του άνδρα μου για να τον αναγκάσω να είμαστε μαζί"

Η 32χρονη Ελίζα είναι παντρεμένη 6 χρόνια και ο άντρας της έχει έναν ετεροθαλή αδερφό με τον οποίο τον τελευταίο καιρό έχουν φτιάξει τις σχέσεις του και ο οποίος τώρα μένει μαζί τους. Από τις πρώτες μέρες άρχισε να τον βλέπει διαφορετικά, καθώς ένιωθε τέτοια έλξη που δεν μπορούσε να την εξηγήσει.

Έγινε κάτι μεταξύ του και ενώ στην αρχή εκείνος έδειχνε ότι ήθελε να υπάρχει κάτι, μετά από λίγο καιρό άλλαξε γνώμη και της είπε ότι νιώθει τύψεις. Μάλιστα ανέφερε πως θα φύγει από το σπίτι, αλλά "έβαλε" τον άνδρας της να τον πείσει να μην φύγει.

Πλέον, προσπαθεί να τον χωρίσει από την κοπέλα που έχει και παράλληλα προσπαθεί να τον προσεγγίσει ερωτικά προκειμένου να μείνει έγκυος και να είναι μαζί.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share