Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

42χρονη μητέρα ερωτεύτηκε τον 20χρονο φίλο του γιου της - Μετά από 2 μήνες...

Αληθινή ιστορία

1 Δεκεμβρίου 2020 14:12
42χρονη μητέρα ερωτεύτηκε τον 20χρονο φίλο του γιου της - Μετά από 2 μήνες...
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας διαφορετικός έρωτας βγαλμένος από ταινία «γεννήθηκε» ανάμεσα σε μία 42χρονη μητέρα και τον φίλο του γιου της. Ενώ, σοκαριστική είναι η ιστορία μίας εγκύου μητέρας, η οποία νομίζει πως η έκπληξη είναι το φύλο του μωρού της.

Η Dawn Northey από το Wolverhampton, δηλώνει τρελά ερωτευμένη με τον κατά 22 χρόνια μικρότερο κολλητό του γιου της. Ο γιος της Callum Northey, είναι 18 ετών και γνωρίστηκε με τον Takhari μέσω ενός διαδικτυακού παιχνιδιού και τον Ιούνιο του 2017, συναντήθηκαν από κοντά και από τότε έγιναν κολλητοί φίλοι.

Επτά μήνες αργότερα, ο Takhari και η Dawn φιλήθηκαν στο σπίτι και από τότε είναι ζευγάρι! Όπως ανέφερε η ίδια, ο γιος της δεν έχει κανένα πρόβλημα με την σχέση, ωστόσο δεν είναι αποδεκτή από όλους.

Η Dawn που είναι άνεργη, λέει: «Όταν γνώρισα για πρώτη φορά τον Takhari, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι βρήκα έναν 20χρονο ελκυστικό».

Η 42χρονη μητέρα, αφού γνώρισε τον νεαρό, χώρισε τον άντρα της και μετά από 2 μήνες οι δυο τους συγκατοίκησαν.

Φρίκη: 27χρονη μητέρα κλείδωσε και παράτησε γυμνά το 2χρονο και 3χρονο παιδί της - Ζούσαν μέσα στα σκουπίδια (Video)

Σοκ προκαλεί το βίντεο και οι φωτογραφίες από τη στιγμή που οι αστυνομικοί βρήκαν γυμνά και σε άθλια κατάσταση δύο παιδιά ηλικίας μόλις 2 και 3 ετών σε σπίτι στο Οχάιο των ΗΠΑ την περασμένη Παρασκευή. Σύμφωνα με την Sun τα παιδιά τα είχε αφήσει κλειδωμένα η μητέρα τους χωρίς φαγητό ή νερό.

Τις αρχές ειδοποίησαν γείτονες που είδαν το ένα από τα δύο παιδιά να κρέμεται έξω από το παράθυρο του διώροφου σπιτιού. Όπως προέκυψε η 27χρονη μητέρα τους, Μαρκίσα Ορτίζ είχε φύγει από το διαμέρισμα τα ξημερώματα αφήνοντας τα δύο παιδιά χωρίς φαγητό σε ένα σπίτι γεμάτο σκουπίδια. Επίσης, ένα φρικιαστικό περιστατικό συνέβη στην Iowa των ΗΠΑ, όταν ένα κοριτσάκι μόλις 12 ετών έμεινε έγκυος. Το χειρότερο είναι ότι η μητέρα της το άφησε να συμβεί.

Για να φτάσουν οι αστυνομικοί τα παιδιά χρειάστηκε να σκαρφαλώσουν με σκάλα με έναν εξ αυτών να δηλώνει ότι «αυτό που είδαν είναι πιθανότατα ό,τι χειρότερο έχω συναντήσει».

Σύμφωνα με τον ίδιο μέσα στο σπίτι πετούσαν «εκατοντάδες μύγες» με τις πόρτες να έχουν κλειδωθεί με ειδικό τρόπο ώστε τα παιδιά να μην μπορούν να τις ανοίξουν.

Όσο για τη μητέρα όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς γιατί έκανε την πράξη αυτή, δεν έδωσε καμία απάντηση «και απλά μας κοιτούσε».

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share