Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

34χρονη Ελένη: «Θα μετακομίσω στην πόλη του παντρεμένου εραστή μου για να...» (Video)

Μια αληθινή ιστορία που σοκάρει!

20 Νοεμβρίου 2020 14:53
34χρονη Ελένη: «Θα μετακομίσω στην πόλη του παντρεμένου εραστή μου για να...» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 34χρονης Ελένης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" του Open.

Η Ελένη είναι χωρισμένη τέσσερα χρόνια. Εδώ και δύο χρόνια έχει σχέση με έναν παντρεμένο που έχει δύο παιδιά. Η γνωριμία τους έγινε μέσω internet και επειδή εκείνος μένει εκτός Αθηνών θέλει να μετακομίσει στην πόλη του εραστή της ώστε να καταφέρει να τον χωρίσει.

32χρονη Σοφία: "Θα πω στην κοπέλα του πρώην μου ότι την απάτησε μαζί μου για να χωρίσουν"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 32χρονης Σοφίας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" του Open.

Ο άντρας της Σοφίας της ζήτησε πριν έναν χρόνο να χωρίσουν επειδή δεν την εμπιστευότανε. Η Σοφία δεν ήθελε να συμβεί αυτό. Μετά από καιρό συναντήθηκαν και πάλι όμως σε αυτό το διάστημα που ήταν χωρισμένοι, ο πρώην της τα έφτιαξε με μία άλλη κοπέλα. Η Σοφία σκοπεύει να πει στην κοπέλα του ότι την απάτησε μαζί της για να τους χωρίσει, με την ελπίδα να γυρίσει ξανά ο άντρας της.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

38χρονη Λουίζα: "Έχω σχέση με το σύντροφο της ανιψιάς μου και τον έκανα υπάλληλό μου για να τους χωρίσω"

Η Λουίζα είναι χωρισμένη εδώ και 6 χρόνια και κατάφερε να νιώσει ξανά όμορφα στη ζωή της όταν γνώρισε και ερωτεύθηκε το αγόρι της ανιψιάς της.

Έκαναν ερωτική σχέση μαζί του και παράλληλα τον προσέλαβε στην επιχείρησή της για να μπορεί να τον ελέγχει αλλά και με σκοπό να τους κάνει να χωρίσουν. Η Λουίζα είναι ενοχλημένη επειδή έμαθε από την αδερφή της ότι η ανιψιά της και το αγόρι της σκοπεύουν να συγκατοικήσουν.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share