Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

30χρονη Μαρία: «Ο 47χρονος σύντροφος μου 2 χρόνια μετά την σχέση δεν με...» (Video)

Αληθινή ιστορία

18 Νοεμβρίου 2020 17:14
30χρονη Μαρία: «Ο 47χρονος σύντροφος μου 2 χρόνια μετά την σχέση δεν με...» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 30χρονης Μαρίας όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Μαρία είναι 30 ετών και εδώ και δύο χρόνια έχει σχέση με έναν 47χρονο, από τον καλλιτεχνικό χώρο. Εκείνη κατευθείαν τον ερωτεύτηκε αλλά είδε ότι για εκείνον ήταν πιο σεξουαλική η σχέση τους. Η Μαρία δεν μπορούσε να το διαχειριστεί αυτό όποτε του είπε μετά από δύο μήνες να το τελειώσουνε. Μετά από 6 μήνες όμως ξαναμπήκε στη ζωή της αλλά δεν άλλαξε τίποτα, πήγαιναν ακόμα με τον ίδιο ρυθμό.

Ξαναχώρισε η Μαρία μαζί του και προχώρησε στη ζωή της. Έτυχε όμως να πάνε διακοπές στο ίδιο μέρος και ξαναβρεθήκανε έτσι μαζί και πέρασαν τέλεια μαζί. Γύρισαν Αθήνα και μπήκαν πάλι σε αυτήν την διαδικασία, δεν τον έβλεπε συχνά, δεν επικοινωνούσε ιδιαίτερα. Η Μαρία όμως ακόμα τον θέλει.

27χρονη Ειρήνη: «Θέλω τον παντρεμένο συνάδελφό μου» (Video)

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 27χρονης Ειρήνης όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 27χρονη Ειρήνη έχει ένα θέμα. Είναι ερωτευμένη με ένα παιδί από τη δουλειά, αλλά εκείνος είναι παντρεμένος. Η Ειρήνη πάντως βλέπει μία διαφορετική αντιμετώπιση προς τα εκείνη όταν είναι μόνοι μεταξύ τους, της ανοίγεται περισσότερο. Η Ειρήνη δεν ξέρει πως να τον αντιμετωπίσει.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share