Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

32χρονη Άντζι: "Μόλις χώρισα τον άνδρα μου έμαθα ότι είμαι έγκυος από τον πεθερό μου"

Μια αληθινή ιστορία που συγκλονίζει!

3 Νοεμβρίου 2020 13:16
32χρονη Άντζι:

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 32χρονης Άντζι, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" του Open!

Η Άντζι είχε κάνει σχέση στο παρελθόν με έναν άντρα που ήταν και ο εργοδότης της. Ο άνδρας αυτός έμελλε να γίνει ο πεθερός της αφού η Άντζι για να τον κάνει να ζηλέψει προχώρησε σε γάμο με τον γιο του. Με τον πεθερό της κράτησε παράνομη ερωτική σχέση. Τώρα που χώρισε με τον άντρα της έμαθε ότι είναι έγκυος από τον πεθερό της και δεν ξέρει αν θα πρέπει να επιστρέψει ξανά στον σύζυγό της παρουσιάζοντας το παιδί ως δικό του.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

34χρονη Γκέλυ: "Έχω σχέση με τον άνδρα της πεθεράς μου γιατί με βοηθά οικονομικά"

Η Γκέλυ είναι παντρεμένη και έχασε τη δουλειά της λόγω κορωνοϊού και έχει οικονομικές δυσχέρειες με αποτέλεσμα να υπάρχουν εντάσεις στο γάμο της. Ο σύντροφος της πεθεράς της ξεκίνησε να τη βοηθά οικονομικά και η Γκέλυ γοητεύτηκε και έκανε ερωτική σχέση μαζί του.

Η πεθερά της άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι τρέχει με τον άντρα της και με κάποια γυναίκα μην γνωρίζοντας ότι η γυναίκα αυτή είναι η ίδια της η νύφη. Η Γκέλυ φοβάται ότι θα τους ανακαλύψουν αλλά δεν μπορεί να χωρίσει καθώς δεν θα έχει οικονομική βοήθεια πλέον.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share