Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

34χρονη Στέλλα: «Έχω σχέση με τον άνδρα της αδερφής μου - Θέλω να κάνω παιδί μαζί του» (Video)

Μια αληθινή ιστορία που σοκάρει

29 Οκτωβρίου 2020 15:14
34χρονη Στέλλα: «Έχω σχέση με τον άνδρα της αδερφής μου - Θέλω να κάνω παιδί μαζί του» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 34χρονης Στέλλα, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" του Open!

Η 34χρονη Στέλλα έχει μια αδερφή 42 ετών και είναι παντρεμένη 10 χρόνια. Εδώ και τέσσερα χρόνια έχει σχέση με τον άνδρα της και είναι πολύ προσεκτικοί.

Δεν θέλει να χαλάσει το γάμο της αδερφής της και έχει συμβιβαστεί πως θα είναι το τρίτο πρόσωπο. Το θέμα είναι πως επειδή η αδερφή της προσπαθεί να κάνει παιδί, αλλά δεν μπορεί, η Στέλλα σκέφτεται να τους χαρίσει ένα παιδί, μιας και ο γαμπρός της το θέλει πολύ.

36χρονη Τάνια: "Ο άνδρας μου τα έχει με τη φίλη της κόρης μας. Τον καλύπτω για να μη..."

Η Τάνια παντρεύτηκε σε μικρή ηλικία και λόγω εγκυμοσύνης. Η οικογένειά της ήταν ανήσυχη γιατί θεωρούσε πως δεν ήταν έτοιμη να κάνει δική της οικογένεια, αλλά η Τάνια τον ήθελε πάρα πολύ και ήθελα να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να αποκτήσει πολλά παιδιά. Πλέον έχουν 4 παιδιά και είναι ευτυχισμένοι.

Όμως αυτά τα χρόνια έχει πέσει στην αντίληψή της ότι κοιτάζει άλλες γυναίκες. Τον τελευταίο καιρό η μεγάλη τους κόρη άρχισε να κάνει παρέα με μια συμμαθήτρια της και η Τάνια ανακάλυψε πως ο άντρας της έχει σχέση με τη φίλη τους παιδιού της και μάλιστα τον δικαιολογούσε για να μην το μάθει η κόρη τους.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

27χρονη Αλεξία: "Τα έχω με τον πατριό μου. Θέλει να χωρίσω το αγόρι μου, που με καλύπτει"

Η Αλεξία τα έχει με ένα αγόρι που την καλύπτει. Την περίοδο της καραντίνας αναγκάστηκε να επιστρέψει στο πατρικό της λόγω οικονομικών θεμάτων. Εκεί έκανε παράλληλη σχέση με τον σύντροφο της μητέρας της ο οποίος τώρα θέλει από την Αλεξία να χωρίσει με το αγόρι της επειδή ζηλεύει, κάτι που δεν θέλει να κάνει όμως η ίδια.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share