Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

25χρονη Χριστίνα: Δεν «συντονίζομαι» ερωτικά με τον άνδρα μου (Video)

Αληθινή ιστορία

16 Οκτωβρίου 2020 16:44
25χρονη Χριστίνα: Δεν «συντονίζομαι» ερωτικά με τον άνδρα μου (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 25χρονης Χριστίνας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 25χρονη Χριστίνα αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα «συγχρονισμού» στο ερωτικό κομμάτι με τον σύζυγο της.

Ειρήνη, 18 ετών: "Έβγαινα με ένα αγόρι αλλά εξαφανίστηκε. Να τον κυνηγήσω;"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 18χρονης Ειρήνης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Ειρήνη είναι 18 χρονών και έχει ένα θέμα. Έχει μια φίλη, η οποία έχει αγόρι. Είχαν βγει μια μέρα η Ειρήνη με τη φίλη της και πήγε και τους βρήκε και το αγόρι της φίλης της. Αλλά έφερε μαζί και έναν φίλο του. Στην Ειρήνη άρεσε αυτό το άτομο και το ίδιο έβγαζε κι εκείνος για αυτήν. Βγήκαν και οι 4 μαζί κάποια στιγμή, σαν ζευγαράκια και είχαν ξαναπεί να ξαναβγούν. Μέχρι να γίνει όμως αυτό η επικοινωνία μεταξύ της Ειρήνης και αυτού του αγοριού χάθηκε λίγο και πλέον δεν μιλάνε και πολύ. Τώρα δεν ξέρει η Ειρήνη αν πρέπει να τον κυνηγήσει ή όχι.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

Ιωάννης, 56 ετών: "Η γυναίκα μου θέλει επανασύνδεση μετά από 10 χρόνια χωρισμού"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία του 56χρονου Ιωάννη, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Ο Ιωάννης είναι 56 ετών. Παντρεύτηκε πριν από 30 χρόνια και μετά από 20 χρόνια γάμου χώρισε. Η γυναίκα του έμπλεξε με το Facebook όταν είχε ανοίξει τότε η πλατφόρμα, γνώρισε κάποιον από εκεί και τον άφησε τον Ιωάννη. Μετά από 5 χρόνια χώρισε από αυτόν και τώρα προσπαθεί με κάθε τρόπο να γυρίσει στον Ιωάννη, αλλά χωρίς να του πει. Βάζει τρίτους να του μιλήσουν.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share