Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

23χρονος Γιώργος: «Καλύτερο το σ@ξ με την 50χρονη πρώην μου, παρά με την 25χρονη κοπέλα μου» (Video)

Αληθινή ιστορία

24 Σεπτεμβρίου 2020 16:16
23χρονος Γιώργος: «Καλύτερο το σ@ξ με την 50χρονη πρώην μου, παρά με την 25χρονη κοπέλα μου» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία του 23χρονου Γιώργου, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Ο Γιώργος είναι 23 ετών και είχε μία σχέση ενάμιση χρόνο με μία κοπέλα, η οποία ήταν αρκετά μεγαλύτερη σε ηλικία, γύρω στα 50. Τσακωνόντουσαν συνέχεια γιατί είχαν πολλούς καυγάδες. Χωρίσανε και ο Γιώργος γνώρισε μία άλλη κοπέλα, 25 χρονών. Στο ερωτικό κομμάτι υπάρχει μία μεγάλη διαφορά όμως, ήταν πολύ καλύτερη η 50χρονη. Το πρόβλημα του είναι το πως θα διαχειριστεί αυτό το ερωτικό θέμα με την 25χρονη κοπέλα του.

Δάφνη, 24 ετών: «Είχα μια σχέση για 2 χρόνια και 4 μήνες μετά τον χωρισμό…»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 24χρονης Δάφνης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 24χρονη Δάφνη είχε μια σχέση από τα 20 έως τα 22 της και χώρισαν πριν δύο χρόνια. Μετά το χωρισμό τους διατηρούσαν επικοινωνία, αλλά τους τελευταίους 4 μήνες εκείνος άρχισε να την διεκδικεί. Στην αρχή δεν ήταν σίγουρη για αυτό, αλλά αποφάσισε να το ζήσει. Τελικά όμως το πρώην αγόρι της αποφάσισε ότι δεν μπορεί αυτό να γίνει λόγω απόστασης.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

38χρονη Λένα: «Οι σχέσεις μου καταλήγουν να…»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 38χρονης Λένας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Λένα, 38 χρονών, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα μετά από μια καταστροφική σχέση που είχε, τα αγόρια που βρίσκει καταλήγουν να παντρεύονται με άλλες. Για παράδειγμα, ξεκινάει μία σχέση με κάποιον, η οποία καταλήγει να γίνεται ελεύθερη σχέση και μετά μαθαίνει ότι εκείνος τα έχει με άλλη και τον χωρίζει. Εκείνος μετά παντρεύεται την άλλη που είχε.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share