Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023

34χρονη Βάσια: "Έχω παιδί με παντρεμένο και το έκανα φίλο με τον γιο του"

Αληθινή ιστορία!

15 Σεπτεμβρίου 2020 14:23
34χρονη Βάσια:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 34χρονης Βάσιας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η Βάσια είχε σχέση με έναν παντρεμένο άντρα και κάποια στιγμή έμεινε έγκυος. Όταν του το ανακοίνωσε, της απάντησε πως δεν θέλει να χαλάσει τον γάμο του και για να μην το αναγνωρίσει της πρότεινε να κάνουν μια συμφωνία. Εκείνη δέχτηκε και για αντάλλαγμα της έδωσε ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό και μια γκαρσονιέρα. Κάποια στιγμή τα χρήματα τέλειωσαν και έτσι προσπάθησε να τον ξαναπροσεγγίσει ώστε να την βοηθήσει οικονομικά. Επειδή εκείνος δεν δεχόταν να της μιλήσει αποφάσισε να φέρει σε επαφή τον γιο της με το παιδί του, έτσι ώστε να τον φέρει σε δύσκολη θέση και να ενδώσει.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

39χρονη Αλέκα: "Θα μιλήσω στο παιδί του εραστή μου, για τη σχέση μου με τον πατέρα του"

Η 39χρονη Αλέκα εδώ και δύο χρόνια έχει γνωρίσει έναν άντρα. Πάνω στον ένα μήνα της σχέσης τους της εξομολογήθηκε πως είναι παντρεμένος πράγμα που δεν της άρεσε καθόλου και έτσι τον χώρισε. Εκείνος όμως επειδή δεν ήθελε να την χάσει συνέχισε να την διεκδικεί. Τελικά η Αλέκα ενέδωσε, τα ξαναβρήκαν και του έδωσε περιθώριο 6 μηνών ώστε να αποφασίσει με ποια από τις δύο θέλει να είναι.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share