Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γιάννα, 59 ετών: "Είμαι πληγωμένη με τον γιο μου"

Αληθινή ιστορία!

3 Σεπτεμβρίου 2020 15:58
Γιάννα, 59 ετών:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 59χρονης Γιάννας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Από τότε που παντρεύτηκε ο γιος της 59χρονης Γιάννας δεν την υπολογίζει και δεν της τηλεφωνεί. Επιπλέον, κάνει ό,τι του λέει η γυναίκα του και η Γιάννα δεν υπάρχει πουθενά για εκείνον.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ναταλία, 26 ετών: "Ο πατέρας μου για να είναι ... ακμαίος παίρνει..."

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 26χρονης Ναταλίας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Οι γονείς της Ναταλίας είναι χωρισμένοι πολλά χρόνια και έχουν προχωρήσει στη ζωή τους. Ο πατέρας της έχει σχέση με μια κατά πολύ νεότερη γυναίκα και για να είναι σεξουαλικά ακμαίος παίρνει φαρμακευτική αγωγή που όμως επιβαρύνει την κατάσταση της υγείας του.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ειρήνη, 28 ετών: «Το αγόρι μου έχει φετίχ με τα πόδια, αλλά εγώ...»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 28χρονης Ειρήνης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 28χρονη Ειρήνη έχει σχέση έξι μήνες με το αγόρι της και είναι πολύ καλά. Το ζήτημά της είναι όμως, πως αυτός έχει αδυναμία στα πόδια της κατά την ερωτική πράξη, με αποτέλεσμα να γαργαλιέται. Όταν η Ειρήνη τραβιέται εκείνος νομίζει ότι δεν θέλει, γεγονός που δεν συμβαίνει και έτσι θέλει συμβουλές για το τι να κάνει.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share