Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

23χρονη Ελένη: "Όταν μιλάμε με μηνύματα με κάνει να νιώθω άβολα"

Αληθινή ιστορία!

1 Σεπτεμβρίου 2020 15:38
23χρονη Ελένη:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 23χρονης Ελένης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 23χρονη Ελένη τους τελευταίους έξι μήνες φλερτάρει με έναν άνδρα 36 χρονών. Λόγω οικογενειακών προβλημάτων του σταμάτησαν να επικοινωνούν, αλλά ξαναμίλησαν πριν 2,5 μήνες και εκείνος άρχισε να έρχεται όλο και πιο κοντά της. Το πρόβλημα της Ελένης όμως είναι, πως όταν μιλάμε με μηνύματα αυτός το πάει στο πονηρό και την κάνει να νιώθει άβολα, με αποτέλεσμα να του μιλήσει άσχημα και τώρα δεν ξέρει αν πρέπει να επανορθώσει ή όχι.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ευαγγελία, 34 ετών: Όταν είπα στον εραστή μου ότι χωρίζω εκείνος άρχισε να απομακρύνεται

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 34χρονης Ευαγγελίας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Ευαγγελία κατάλαβε μετά τον δεύτερο χρόνο του γάμου της ότι δεν είναι ευτυχισμένη και δεν έχει την επικοινωνία που θα ήθελε με τον σύζυγο της. Όσο πέρναγε ο καιρός εκείνη γνωρίστηκε μέσω Facebook με έναν άλλον άντρα. Η σχέση τους προχώρησε και κάποια στιγμή ζήτησε από τον σύζυγο της να χωρίσουν και εκείνος δέχτηκε. Όταν όμως το ανακοίνωσε στον εραστή της αυτός άρχισε να απομακρύνεται.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μυρτώ, 27 ετών: Γνώρισα τον αδελφό του συντρόφου μου στις διακοπές και…τον σκέφτομαι συνέχεια

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 27χρονης Μυρτούς, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Μυρτώ έχει σχέση τους τελευταίους 6 μήνες με ένα παιδί και ενώ κανονίζανε να πάνε μαζί διακοπές έφερε και τον αδερφό του για λίγες μέρες μαζί τους. Από τη μέρα όμως που τον γνώρισε η Μυρτώ, τον σκέφτεται συνέχεια.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share