Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021

Όλγα 30 ετών: "Ο σύντροφος μου θέλει να αφήσω τη δουλειά μου"

Αληθινή ιστορία!

5 Αυγούστου 2020 16:02
Όλγα 30 ετών:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 30χρονης Όλγας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Η Όλγα, 30 ετών, έχει πρόβλημα με τη σχέση της. Είναι μαζί 2 χρόνια και ξεκίνησαν να συγκατοικούν την περίοδο της καραντίνας. Εκείνος της ζήτησε να παντρευτούν και να κάνουν οικογένεια, αλλά το πρόβλημα που δημιουργείται είναι ότι αυτός θέλει η Όλγα να αφήσει τη δουλειά της.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

40χρονη Νίκη: «Μου έδωσε ο άντρας μου λεφτά για να πληρώσω το κινητό κι εγώ...»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 40χρονης Νίκης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Η Νίκη είναι 40 χρονών. Δουλεύει σε μία δουλειά για λίγες ώρες και παίρνει λίγα λεφτά οπότε δεν βάζει λεφτά για τους λογαριασμούς του σπιτιού και τέτοια έξοδα. Εκείνα τα έχει αναλάβει ο άντρας της. Έχει αναλάβει όμως να πληρώνει το κινητό της. Της χρώσταγαν κάτι λεφτά από τη δουλειά, τα οποία όμως δεν της τα έδωσαν και έτσι αναγκάστηκε να ζητήσει λεφτά από τον άντρα της για να πληρώσει το κινητό της. Ο άντρας της της τα έδωσε όμως εκείνη αντί να πληρώσει το κινητό πήρε κάτι μαγιό που είχε σε εκπτώσεις. Πίστευε πως θα έπαιρνε τελικώς τα λεφτά από τη δουλειά, πράγμα που δεν έγινε, με αποτέλεσμα να της κόβουν το κινητό. Το είπε στον άντρα της και θύμωσε πολύ, τώρα δεν ξέρει η Νίκη τι να κάνει για να τον ηρεμήσει.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share