Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μιχαέλλα, 21 ετών: "Οι γονείς μου έχουν πρόβλημα με το αγόρι μου γιατί είναι..."

Αληθινή ιστορία!

29 Ιουλίου 2020 15:28
Μιχαέλλα, 21 ετών:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 21χρονης Μιχαέλλας όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

H Μιχαέλα, 21 χρονών, είναι μία σχετικά ψηλή κοπέλα. Εδώ και 3 χρόνια είναι στη Ρουμανία και σπουδάζει. Εδώ και ένα χρόνο έχει γνωρίσει ένα παιδί, το οποίο είναι λίγο πιο κοντό από εκείνον, δηλαδή τον περνάει ένα κεφάλι. Την Μιχαέλα δεν την πειράζει αυτό το θέμα, έχουν όμως θέμα με την διαφορά ύψους οι γονείς της. Θεωρούν ότι είναι ντροπιαστικό να είναι η κόρη τους με κάποιον που είναι ένα κεφάλι πιο κοντός από εκείνη.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Δήμητρα, 23 ετών: «Η μάνα μου φοράει και χαλάει τα παπούτσια μου»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 23χρονης Δήμητρας όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Η Δήμητρα είναι 23 ετών και έχει ένα θεματάκι με την μάνα της. Είναι φοιτήτρια και σπουδάζει σε άλλη πόλη. Με την μάνα της φοράνε το ίδιο νούμερο παπούτσι και έτσι η μάνα της παίρνει όλα τα παπούτσια που αφήνει η Δήμητρα στο πατρικό της και τα κάνει χάλια και τα χαλάει.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

23χρονη Αγγελική: «Οι φίλες μου θέλουν να βγαίνουν συνέχεια και μέχρι τα χαράματα»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 23χρονης Αγγελικής όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Η 23χρονη Αγγελική έχει πρόβλημα με τις φίλες της. Τον τελευταίο καιρό εκείνες θέλουν να βγαίνουν μέχρι τα χαράματα κάθε μέρα αλλά η Αγγελική δεν μπορεί να το κάνει αυτό συνέχεια για διάφορους λόγους, ανάμεσά τους και οικονομικούς. Τους λέει ότι δεν μπορεί και εκείνες έχουν πρόβλημα και την κατηγορούν και δεν την καταλαβαίνουν.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share