Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

30χρονη Αγγελική: "Έχω 8 χρόνια διαφορά με τον σύντροφό μου. Οι γονείς μου δεν τον θέλουν"

Αληθινή ιστορία!

24 Ιουλίου 2020 14:58
30χρονη Αγγελική:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 30χρονης Aγγελικής όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Αγγελική, 30 χρονών, έχει 8 χρόνια διαφορά με τον σύντροφό της και οι γονείς της δεν μπορούν να το αποδεχτούν αυτό. Συζούν, η Αγγελική με τον σύντροφό της, περίπου έναν χρόνο μαζί και οι γονείς της ούτε θέλουν να τον γνωρίσουν, ούτε καν να ξέρουν ότι υπάρχει.

Δείτε τη σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

Ηλιάνα, 29 ετών: "Στο αγόρι μου εδώ και 2 χρόνια αρέσουν πολύ οι άνδρες"!

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 29χρονης Ηλιάνας όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 29χρονη Ηλιάνα είχε μία σχέση εξ αποστάσεως 10 χρόνια, βλεπόντουσαν βέβαια συχνά. Την περίοδο της καραντίνας αρχίσανε κάποια προβλήματα και έτσι αποφάσισε η Ηλιάνα να το τελειώσουν. Η συμπεριφορά του άλλαξε πάρα πολύ. Η Ηλιάνα πιστεύει ότι ίσως άλλαξαν και οι σεξουαλικές του προτιμήσεις. Όταν χώρισαν, η Ηλιάνα έκανε ένα ψεύτικο προφίλ στο Facebook και παρίστανε έναν γοητευτικό άντρα και του έπιασε την κουβέντα. Ο πρώην σύντροφος της Ηλιάνας αποκάλυψε στον «φίλο» του στο Facebook ότι τα τελευταία δύο χρόνια του αρέσουν πολύ οι άντρες και ότι τον ανάβουν πάρα πολύ. Πριν λίγο καιρό όμως είχε πάει στην Ηλιάνα και της είχε πει να ξαναείναι μαζί. Εκείνη του είπε ότι δεν θέλει. Απλά θέλει από εκείνον να της πει την αλήθεια.

Δείτε τη σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

21χρονη Γεωργία: "Θεωρώ το φλερτ της φίλης μου κακή επιρροή για εκείνη"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 21χρονης Γεωργίας όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Γεωργία είναι 21 ετών και έχει θέμα με μία φίλη της. Συγκατοικούν μαζί τα δύο τελευταία χρόνια και όλα πήγαιναν καλά στην αρχή μέχρι που πέρσι το καλοκαίρι γνώρισε έναν Ισπανό από τα social media. Από τη μέρα που τον γνώρισε, η φίλη της Ηλιάνας, παράτησε την σχολή που πήγαιναν, δεν ασχολείται με τις δουλειές του σπιτιού και όσο περνάει ο καιρός σκέφτεται να πάει να φύγει και να πάει να μείνει μαζί του. Η Ηλιάνα θεωρεί τον Ισπανό κακή επιρροή για την φίλη της.

Δείτε τη σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share