Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

21χρονη Γεωργία: "Θεωρώ το φλερτ της φίλης μου κακή επιρροή για εκείνη"

Αληθινή ιστορία!

24 Ιουλίου 2020 14:38
21χρονη Γεωργία:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 21χρονης Γεωργίας όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Γεωργία είναι 21 ετών και έχει θέμα με μία φίλη της. Συγκατοικούν μαζί τα δύο τελευταία χρόνια και όλα πήγαιναν καλά στην αρχή μέχρι που πέρσι το καλοκαίρι γνώρισε έναν Ισπανό από τα social media. Από τη μέρα που τον γνώρισε, η φίλη της Ηλιάνας, παράτησε την σχολή που πήγαιναν, δεν ασχολείται με τις δουλειές του σπιτιού και όσο περνάει ο καιρός σκέφτεται να πάει να φύγει και να πάει να μείνει μαζί του. Η Ηλιάνα θεωρεί τον Ισπανό κακή επιρροή για την φίλη της.

Δείτε τη σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

26χρονη Βίκυ: "Θέλω έναν άντρα με οικονομική άνεση"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 26χρονης Βίκυς όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Βίκυ είναι 26 ετών και θέλει τη βοήθεια των κοριτσιών του «The booth» για να μάθει που συχνάζουν πλούσιοι άντρες, για να βρει έναν. Χώρισε την προηγούμενη της σχέση επειδή το θεωρούσε αδιανόητο να βγαίνει βόλτα με το αγόρι της και να μην μπορεί να την κεράσει το καφέ ή να πάνε μαζί ένα ταξίδι.

Δείτε τη σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share