Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

35χρονη Βούλα: "Θα αποκαλύψω ότι ο γιος, είναι παιδί του κουνιάδου μου. Εκείνος έχει λεφτά, ενώ ο άνδρας μου είναι τεμπέλης"

Αληθινή ιστορία!

23 Ιουνίου 2020 13:11
35χρονη Βούλα:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 35χρονης Βούλας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η Βούλα είναι 35 ετών, είναι παντρεμένη και τα είχε παράλληλα με τον κουνιάδο της για καιρό, από τον οποίο είχε μείνει έγκυος και γέννησε το παιδί του, κάτι για το οποίο ο κουνιάδος δεν γνώριζε. Ο άνδρας της είναι τεμπέλης ενώ ο κουνιάδος της έχει λεφτά. Σκοπεύει να αποκαλύψει στον κουνιάδο της ότι το παιδί είναι δικό του ώστε να διεκδικήσει διατροφή για το παιδί είτε να καταφέρει να κάνουν ξανά σχέση.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

32χρονη Νάντια: "Θα παγιδεύσω με άσεμνες φωτογραφίες την κόρη του άντρα μου, για να την διώξω από το σπίτι"

Η Νάντια λίγο πριν τα Χριστούγεννα σκοπεύει να παντρευτεί. Ο σύντροφος της είναι γιατρός και έχει ένα ιατρείο στο οποίο και γνωρίστηκαν. Εκείνος είναι χήρος και έχει μια κόρη 23 χρονών η οποία δεν εγκρίνει τον δεσμό τους. Για να την ξεφορτωθεί η Νάντια, θέλει να την παγιδεύσει με άσεμνες φωτογραφίες και να τις στείλει στον πατέρα της ώστε εκείνος να την διώξει από το σπίτι.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

37χρονη Ματίνα: "Η ερωμένη του άντρα μου είναι έγκυος. Δεν θα χωρίσω, θα αποδείξω ότι δεν είναι άξια για μάνα"

Η Ματίνα είναι παντρεμένη 11 χρόνια, έχει ένα κοριτσάκι 9 ετών και πρόσφατα ανακάλυψε πως ο άντρας της είχε εξωσυζυγική σχέση. Η ερωμένη του, που μένει στην ίδια πολυκατοικία με το ζευγάρι, μια μέρα πήγε και αποκάλυψε στην Ματίνα ότι είναι έγκυος. Εκείνη επειδή δεν επιθυμεί να διαλύσει την οικογένεια της, θέλει να αποδείξει στον άντρα της πως η άλλη δεν είναι άξια για μάνα ώστε να της πάρει το παιδί γιατί το θεωρεί κομμάτι του συζύγου της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share