Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

32χρονη Πόπη: "Θα μείνω έγκυος από τον πλούσιο παντρεμένο σύντροφο μου, αν δεν χωρίσει θα του ζητήσω χρήματα"

Αληθινή ιστορία!

5 Μαΐου 2020 13:49
32χρονη Πόπη:

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 32χρονης Πόπης όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Πόπη παντρεύτηκε πριν 6 χρόνια και αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στον γάμο της κυρίως οικονομικά. Μέχρι πρότινος δεν εργαζόταν αλλά για να βοηθήσει και εκείνη στο σπίτι επέλεξε να φροντίζει μια ηλικιωμένη. Ο γιος της που την προσέλαβε είναι παντρεμένος και αρκετά ευκατάστατος. Από την πρώτη στιγμή έδειξε το ενδιαφέρον του προς εκείνη κάνοντας της κομπλιμέντα αλλά και δώρα. Το φλερτ αυτό προχώρησε και η Πόπη, επειδή τον θεωρεί ιδανική περίπτωση για εκείνη, σκέφτεται να μείνει έγκυος μαζί του και σε περίπτωση που δεν χωρίσει να του ζητήσει χρήματα.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τζένη: Περιμένω παιδί από τον άνδρα της πεθεράς μου ο οποίος δεν θέλει να την χωρίσει εξαιτίας των χρημάτων της

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 32χρονης Έμυς όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Τζένη είναι 34 ετών και έχει θέμα με την πεθερά της. Ο άνδρας της πεθεράς της επιπλέον, έχει αφήσει έγκυο την Τζένη η οποία τον έχει ερωτευτεί. Είναι δύσκολο να χωρίσει την γυναίκα του διότι τον στηρίζει οικονομικά. Η Τζένη βρίσκεται ένα βήμα πριν αποκαλύψει τα πάντα.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

32χρονη Βίκυ: "Είπα ψέματα στον παντρεμένο εραστή μου ότι είμαι έγκυος, για να τον κάνω να χωρίσει"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 32χρονης Βίκυς όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Βίκυ είναι 32 ετών και τα έχει μπλέξει με παντρεμένο και είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του. Τώρα θέλει να τον κάνει δικό της και να τον κάνει να χωρίσει από τη γυναίκα του για αυτό του είπε ψέματα ότι είναι έγκυος και σκοπεύει να το πει και στην γυναίκα του.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share