Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021

46χρονη Ιωάννα: "Τα έφτιαξα κρυφά με τον γιο της κολλητής μου. Θέλω να τον χωρίσω από την κοπέλα του"

Αληθινή εξομολόγηση

29 Απριλίου 2020 13:10
46χρονη Ιωάννα:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 46χρονης Ιωάννας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Ιωάννα είναι 46 ετών και τα έχει φτιάξει κρυφά με τον γιο της κολλητής της. Αυτός έμενε μαζί, στο εξωτερικό που πήγε να σπουδάσει, με μια κοπέλα που είχε σχέση μαζί της. Η Ιωάννα θέλει να τον χωρίσει από την κοπέλα αυτή για την οποία όπως ισχυρίζεται ο ίδιος νιώθει λύπηση και δεν ξέρει με ποιόν τρόπο να το επιτύχει αυτό.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ξένια: "Έβαλα στο σπίτι της πεθεράς μου χρήματα για να κάνω άντρα μου να πιστέψει ότι δεν είναι καλά"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 32χρονης Ξένιας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Ξένια είναι παντρεμένη δύο χρόνια και μένουν με τον άντρα της πάνω από την πεθερά της που είναι χήρα. Στην αρχή η πεθερά της δεν έδινε κανένα δικαίωμα. Ένα πρωινό η Ξένια την ώρα που κοιμόταν άκουσε θόρυβο από την κουζίνα και όταν πήγε να δει τι συμβαίνει είδε την πεθερά της να πλένει τα πιάτα. Έτσι ανακάλυψε ότι και εκείνη είχε κλειδιά από το σπίτι τους χωρίς να το γνωρίζει η ίδια. Σιγά σιγά αυτό γινόταν όλο και πιο συχνά και πλέον δεν φεύγει από κοντά τους. Έτσι η Ξένια για να κάνει τον σύζυγο της να πιστέψει ότι η μητέρα του δεν είναι καλά σκέφτηκε να βάλει χρήματα στο σπίτι της ώστε να την εκθέσει στα μάτια του.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

30χρονη Αθηνά: "Έχω κρυφά σχέση με τον καθηγητή μου, αλλά τα έφτιαξα και με τον γιο του"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 30χρονης Αθηνάς όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Αθηνά είναι φοιτήτρια και στον τρίτο χρόνο έκανε σχέση με έναν καθηγητή της πολύ μεγαλύτερο της ώστε να την βοηθήσει να προχωρήσει στην σχολή. Για να είναι πιο κοντά του έκανε παρέα με την κόρη του που είναι κοντά στην ηλικία της και έτσι μπορούσε να μπαίνει σπίτι του χωρίς να τους καταλάβουν. Ο γιος του συντρόφου της όμως την φλέρταρε από την πρώτη στιγμή και έτσι μην μπορώντας να του αντισταθεί έκανε σχέση και με εκείνον.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share