Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

29χρονη Γιάννα: "Περιμένω παιδί από τον άντρα της ξαδέρφης μου. Το κρύβω απ’ όλους μέχρι να λήξει η καραντίνα"

Αληθινή εξομολόγηση

21 Απριλίου 2020 13:48
29χρονη Γιάννα:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 29χρονης Γιάννας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Γιάννα παρότι είναι έγκυος δεν μπορεί να το χαρεί. Το κρύβει από την οικογένεια της γιατί ο πατέρας του παιδιού είναι ο άντρας της ξαδέρφης της. Τώρα που βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και έχει σιγουρευτεί για το παιδί περιμένει πως και πως να τελειώσει η καραντίνα για να τα αποκαλύψει όλα.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

32χρονη Έφη: "Κρύβω ότι είμαι έγκυος από τη μητέρα του συντρόφου μου, για να τον παντρευτώ, παρά την άρνησή της"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 32χρονης Έφης όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Έφη είναι 32 ετών και κρύβει την εγκυμοσύνη της από τη μάνα του συντρόφου της γιατί ακόμα δεν έχουν παντρευτεί και επίσης δεν την θέλει για γυναίκα του γιου της. Επιπλέον, είχε απειλήσει τον γιο της ότι αν μείνει έγκυος η Έφη και αναγκαστεί με αυτό τον τρόπο να την παντρευτεί τότε θα τον αποκληρώσει. Για αυτό το λόγο κρατά μυστική την εγκυμοσύνη της η Έφη.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

34χρονη Τάνια: Δεν θέλω την πεθερά μου στο σπίτι. Τσακωνόμαστε επειδή δεν κάνω δουλειές και με εκθέτει στον άνδρα μου"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 34χρονης Τάνιας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Τάνια είναι 34 ετών και έχει πρόβλημα με την πεθερά της διότι δεν κάνει τις δουλειές του σπιτιού την περίοδο της καραντίνας λόγω κορωνοϊού. Δεν ήταν συνηθισμένη να τις κάνει και τώρα όποτε βρει ευκαιρία η πεθερά της, την εκθέτει στον άντρα της πατώντας πάνω σε αυτό. Έτσι λοιπόν, η Τάνια είπε ψέματα στον άντρα της ότι δέχθηκε επίθεση από τη μάνα του για να μην ξαναέρθει σπίτι και την ενοχλεί.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share