Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτό το ηλικιωμένο ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 65 χρόνια...Η ιστορία τους θα σας κάνει να δακρύσετε!

Συγκινητικό!

20 Ιανουαρίου 2020 15:58
Αυτό το ηλικιωμένο ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 65 χρόνια...Η ιστορία τους θα σας κάνει να δακρύσετε!

Αυτό το ηλικιωμένο ζευγάρι είναι η απόλυτη απόδειξη της αγάπης! Ήταν παντρεμένοι για 65 ολόκληρα χρόνια και ως γνωστόν όταν παντρεύεται ένα ζευγάρι λένε "μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο" και αυτό ακριβώς έγινε! Δεν είναι η πρώτη φορά που το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει μια ιστορία αγάπης, μην ξεχνάμε τον ηλικιωμένο που δήλωνε χαρακτηριστικά για τη γυναίκα του "Ήταν και θα είναι για πάντα η βασίλισσα μου!"

Τον τελευταίο καιρό το ζευγάρι έμενα σε ένα γηροκομείο, εκεί όπου άφησαν και την τελευταία τους πνοή. Μαζί, την ίδια μέρα!

Ο Τζακ και η Χάριετ είχαν ενώσει τα κρεβάτια τους για να κρατάει ο ένας του χέρι του άλλου έτσι ακριβώς όπως πέθαναν!

Μια ανιψιά του ζευγαριού δήλωσε χαρακτηριστικά: "Λυπάμαι για το θάνατό τους, αλλά ξέρω ότι είναι εκεί μαζί!", προσθέτοντας πως είναι πραγματικά μια ιστορία αγάπης σαν αυτές που είναι βγαλμένες από μυθιστορήματα!

Ο Τζακ, ο οποίος ήταν 86 ετών, πέθανε πρώτα και ο Χάριετ, 83 ετών, ακολούθησε λίγο μετά.

Το ζευγάρι συναντήθηκε το 1955 όταν ο Τζακ οδηγούσε ένα λεωφορείο και η Χάριετ ήταν επιβάτης στο λεωφορείο με τον πατέρα της.

"Πήγαν σε ένα δείπνο και δεν χωρίστηκαν ποτέ από εκείνη τη μέρα», είπε η ανιψιά τους.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε λιγότερο από ένα χρόνο μετά τη συνάντηση - και σπάνια χωρίστηκαν για τα σχεδόν 65 χρόνια που πέρασαν μαζί.Μεγάλωσαν την ανιψιά και τους δύο γιους τους, ενώ εκτελούσαν και δρομολόγια με λεωφορεία.

Είχαν γίνει δεκτοί στο γηροκομείο περίπου πριν από ένα χρόνο, όταν η Χάριετ έπεσε και έσπασε το ισχίο και τη λεκάνη της

Ο Τζακ υπέστη επίσης πτώση που έσπασε το λαιμό του. Η υγεία τους συνέχισε να μειώνεται μέχρις ότου και οι δύο σταμάτησαν να τρώνε και να πίνουν μέχρις ότου πέθαναν.

Είναι μια άκρως συγκινητική ιστορία που διδάσκει στις νεότερες γενιές πως είναι η αληθινή και ανιδιοτελής αγάπη!

Εμείς δεν θα χωρίσουμε ποτέ! Το ηλικιωμένο ζευγάρι που συγκίνησε με τα δάκρυα του! (Video)

Ο 83χρονος Γουλφ , και η σύζυγός του Ανίτα81 ετών, παντρεμένοι 62 ολόκληρα χρόνια, ζούσαν χωριστά τους τελευταίους μήνες καθώς το γραφειοκρατικό σύστημα της Βρετανίας δεν τους επέτρεψε να βρίσκονται στον ίδιο οίκο ευγηρίας.

Η φωτογραφία με το δακρυσμένο αντίο τους είχε γίνει θέμα σε όλο τον κόσμο και η ιστορία τους συγκίνησε εκατομμύρια αναγνώστες.

O Γουλφ πρόσφατα διαγνώστηκε με άνοια και οι δικοί ανησυχούσαν για την κατάστασή του φοβούμενοι μην ξεχάσει τους ανθρώπους του και την γυναίκα του.

Έτσι, κάθε δύο μέρες κάποιο μέλος της οικογένειας πήγαινε τον έναν στον άλλον.

Η εγγονή τους, Άσλει δημοσίευσε μια συνάντησή τους και έγραψε πως «Κλαίνε κάθε φορά που βλέπει ο ένας τον άλλον και αυτό μου ραγίζει την καρδιά» καταγγέλοντας το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης καθυστερεί τις διαδικασίες που πρέπει να γίνουν για να έρθουν κοντά.

Τα ευχάριστα νέα μόλις ανακοινώθηκαν με ακόμη πιο συγκινητικό τρόπο καθώς αυτή η συνάντησή τους δεν θα συνοδευτεί από αντίο.

Το αρχικό ποστ της εγγονής που προκάλεσε μεγάλο κύμα συμπαράστασης, κινητοποίησε τις αρχές και χθες, ο Γουλφ μετακόμισε μόνιμα στο πλευρό της αγαπημένης του με την διαβεβαίωση πως δεν θα τους χωρίσει ξανά κανείς.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share